meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize-Trabzon Minibüs Kooperatifi Üyeleri Korsan Taşımacılığı Protesto Etti

Rize-Trabzon Minibüs Kooperatifi üyesi 80 minibüs esnafı, Trabzon'dan Rize'ye bazı minibüslerin korsan taşımacılık yaptığını iddia ederek bu durumu protesto etti.

Rize-Trabzon Minibüs Kooperatifi Üyeleri Korsan Taşımacılığı Protesto Etti

Kooperatif Başkanı Birol Bektaş, "Trabzon’daki duraklara her tarafa vergi ödüyoruz. Bu adamlar burada vergi ödemeden 4 bin lira bir vergiyle buraya gidip gelip aynı işi yapıyorlar. Bizim talebimiz, bu adamların buraya gelmemesi" dedi.

Rize-Trabzon güzergahında 7 aracın korsan taşımacılık yaptığını iddia eden esnaf, yapılan basın açıklaması nedeniyle Trabzon'a gidecek olan yolcuların araçta beklemesinden dolayı şoförlerden özür diledi. Şoförler, tatlı ikram ederek yolcuların mağduriyetini bir nebze olsun gidermeye çalıştı.

Kooperatif Başkanı Birol Bektaş, protesto sırasında yaptığı açıklamada, "Gündemimiz korsan, kaçak gelen arabalar. Servis adına diyorlar ama servis diye bir şey yoktu. Oysa biz 80 tane araç olarak 41’e düşürdük. Bu araçları sırf pandemiden dolayı iş olmadığı için işler yarı yarıya düştüğü için bunu fırsat bilerek korsan yolcu taşıyorlar" ifadelerini kullandı.

Esnafın yaşadığı mağduriyeti dile getiren Ali Gürgen, "Kimi çaylık sattı burada hat aldı, plaka aldı buradan çoluk çocuğun rızkını kazanmak için çalışamıyoruz. Yetkililer bu konuda bize yardımcı oldu ama yeterli olmadı. Bizim şimdi burada elimiz kolumuz bağlı, hiçbir şey yapamıyoruz" şeklinde konuştu.

Özgür Kavalcı ise, "Rize’de bütün emniyet olsun, belediye olsun yanımızda oldu ama burada farklı bir olay var, Trabzon mu ağır basıyor böyle bir durum var, yolcumuzu illaki Trabzon arabasıyla getirtmek zorunda kalıyorlar" diyerek yetkililerin yetersiz kaldığını ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Altın fiyatları düştü! Gram altın ve çeyrek altının fiyatı dikkat çekti

2

28 Haziran 2024 Cuma at yarışı koşu sonuçları belli oldu!

3

Acil olarak duyuruldu. Meteoroloji 15 il için uyardı: Gök gürültülü sağanak geliyor

4

2024 bedelli askerlik sevk tarihleri belli oldu

5

Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncular kim olacak?