Rize Esnafından Çayeli’nde Birlik İftarı
Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, esnaf ve sanatkâr camiası arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen geleneksel iftar programında Çayeli’nde esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.
Çayeli ilçesinde gerçekleştirilen iftar programı, esnaf odalarının yeni seçilen başkan ve yönetim kurullarının katılımıyla samimi bir atmosferde gerçekleşti. Programa, Çayeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aziz Baltacı ile Çayeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Arıcı ve yönetimleri ev sahipliği yaptı.
İftar programında konuşan Birlik Başkanı Güven Aksoy, esnaf ve sanatkârların birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade etti. Aksoy, Çayeli’nde gösterilen misafirperverlikten dolayı oda başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Programda esnaf temsilcileri bir araya gelerek hem Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştı hem de mesleki dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Aksoy, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Ramazan ayının bereketi, huzuru ve rahmeti tüm esnaf camiamızın üzerine olsun” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak
ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU
Afyonkarahisar’da Eğitim Camiası İftar Sofrasında Buluştu

