meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize İl Emniyet Müdürü TÜRESİN, Huzur ve Güven İçin Şok Uygulamalarını Denetledi

Rize İl Emniyet Müdürü Murat TÜRESİN, kentteki huzur ve güven ortamının sürdürülmesi amacıyla gerçekleştirilen şok uygulamalarını sahada denetledi.

Rize İl Emniyet Müdürü TÜRESİN, Huzur ve Güven İçin Şok Uygulamalarını Denetledi

Rize İl Emniyet Müdürü Murat TÜRESİN, kentteki huzur ve güven ortamının sürdürülmesi amacıyla gerçekleştirilen şok uygulamalarını sahada denetledi. Aynı zamanda trafik denetimlerinin de önemini vurgulayan TÜRESİN, ilgili birim müdürleriyle toplantı yaparak uygulamalar hakkında bilgi aldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan NAZLIM ve çeşitli şube müdürleri eşliğinde şehirdeki güvenlik uygulamalarını yerinde inceleyen İl Emniyet Müdürü Murat TÜRESİN, halkın can ve mal güvenliğini korumak adına yapılan bu tür uygulamaların önemini vurguladı. Uygulamaların yanı sıra trafik denetimlerine de öncelik verilmesi gerektiğini belirten TÜRESİN, bu sayede olası olayların önceden engellenebileceğine dikkat çekti.

TÜRESİN, yaptığı açıklamada, "Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, her türlü suç ve suçlularla mücadele etmek, emniyet ve güvenlik hizmetlerimizin en temel amacıdır. Bu bağlamda, şehrimizdeki huzurun devam etmesi için şok uygulamalarını ve trafik denetimlerini kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor