meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize Muhtarlar Federasyonu İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz'ü Ziyaret Etti

Rize Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu Başkanı Anzer Muhtarı Remzi GÜZEL ve beraberindeki heyet, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz'ü ziyaret etti.

Rize Muhtarlar Federasyonu İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz

Rize Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu Başkanı Anzer Muhtarı Remzi GÜZEL ve beraberindeki heyet, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz'ü ziyaret etti. Nazik ziyaret kapsamında İkizdere ilçesinin gelişimi ve gelecekte planlanan projeler masaya yatırıldı.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Rize iline bağlı İkizdere ilçesinin potansiyelini ve planlanan projeleri misafirlerine anlattı. Toplantıda ilçenin gelişimi ve kalkınması için yapılacak çalışmalar ve öncelikli hedefler ele alındı.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Karagöz, "Rize ilimiz Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu Başkanı Anzer Muhtarı Remzi GÜZEL başkanım refakatinde belediyemizi ziyaret ettiler. Değerli hazirun ile ilçe gelişimi ve gelecekte planladığımız projeleri konuştuk, İkizdere'yi anlattık. Değerli başkanıma ve heyetine nazik ziyaretleri için ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Rize Muhtarlar Federasyonu'nun İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz'e gerçekleştirdiği ziyaret, bölgedeki dayanışma ve işbirliğinin önemini bir kez daha vurguladı. İki yönetimin yapıcı ve olumlu görüşmeleri, ilçenin kalkınması ve daha iyi bir gelecek için adımlar atmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları