meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize'de 28. Geleneksel Bayramlaşma Töreni Heyecanla Gerçekleşti!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla Rize'de 28. Geleneksel Bayramlaşma Töreni coşkuyla gerçekleşti.

Rize

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla Rize'de 28. Geleneksel Bayramlaşma Töreni coşkuyla gerçekleşti. Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce vatandaşın bir araya geldiği törende, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kurban Bayramı'nın ikinci günü Rize Valiliği ve Belediyesi'nin iş birliği ile düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milletvekili Harun Mertoğlu ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Vatandaşlar, hazırlanan platformda protokol ile tek sıra halinde bayramlaştı. İki saat süren bayramlaşma töreninin ardından bir açıklama yapan Bakan Osman Aşkın Bak, bayramların küskünlüklerin ortadan kalktığı gün olduğunu ve Rize'de geleneksel hale getirdikleri bayramlaşma töreninde tüm hemşerileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bak, "Bayramda gurbetdeki Rizeli dostlarımız baba ocaklarına geliyorlar ve hasret gideriyoruz" dedi.

Milli Takıma Destek Mesajı

Almanya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda Gürcistan Milli Takımı ile Türk Milli Takımı'nın ilk maçının oynanacağını da belirten Bakan Osman Aşkın Bak, "Milli takımımıza güveniyorum. Ülke olarak Milli takımın yanındayız. Almanya'da gurbetçilerimizin desteği ile hedefimize inşallah varacağız" dedi.

Bayramlaşma töreninin ardından Belediye tarafından hazırlanan kavurma ve pilav sunumu yapan Bakan Osman Aşkın Bak, dağıtımın ardından alandan ayrıldı.

Rize'de 28 yıldır aralıksız devam eden geleneksel bayramlaşma törenleri, birlik ve beraberliğin simgesi olarak öne çıkıyor. Bu yıl da binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen tören, Rize'nin kültürel değerlerinin yaşatılmasına da katkıda bulunuyor.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Fındık Fiyatları Güncellemesi: 29 Haziran 2024

2

29 Haziran 2024 Canlı altın fiyatları ile gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç TL?

3

Beşikdüzü Belediyesi'nden Temizlik ve Altyapı Yatırımları Hız Kesmiyor

4

Arhavi'de Gençlerin Yetenekleri Sergilendi: GSB Yaz Spor Okulları Açıldı

5

Erzurum'da Gıda Denetimlerinde 336 Bin TL Ceza Kesildi