meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

RİZE'DE 2 BİN 200 DAİREYE DAHA YAPI RUHSATI VERİLDİ

Rize'de yılın son çeyreğinde yapı ruhsatı verilen bina sayısı bir önceki döneme göre yüzde 10 arttı. Son çeyrekte yapı ruhsatı verilen daire sayısı 2 bin 200'e ulaştı.

RİZE

HABER: ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU
Rize'de yılın son çeyreğine ilişkin yapılara verilen ruhsat sayıları açıklandı.İl genelinde yılın son çeyreğinde 112 bina olmak üzere 2 bin 200 daire için yapı ruhsatı verilmiş oldu.
Rize'de Belediyeler tarafından 2023 yılı son  çeyreğinde yapı ruhsatı verilen yapıların toplam yüzölçümü 403 bin metrekareye ulaşırken bu alanın  241 bin metrekaresi konut, 44 bin metrekaresi konut dışı ve 116 bin metrekaresi ise ortak kullanım alanı olarak gerçekleşti. Belediyeler tarafından 2023 yılı son çeyreğinde yapı ruhsatı verilen yapıların kullanma amacına göre en yüksek yüzölçüm payına 42,9 milyon metrekare ile iki ve daha fazla daireli ikamet amaçlı binalar sahip oldu. 


YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ SAYISI  AZALDI
Rize'de yapı ruhsatı verilen bina ve daire sayısı artarken bir önceki yılın son çeyreğine göre yapı kullanma izin belgesi sayısı ise azaldı.
İl genelinde son çeyrekte 102 bin metrekare yapı kullanma izin belgeli alanda 2023 yılının son çeyreğinde 27 bina ve 475 daire için yapı kullanma izin belgesi verildi.


Haber Kaynak : ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?