meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize’de Denize Girilecek 16 Plaj – Rize Plajları 2024 Listesi

Bugün Rize’de tatil yapmak isteyen okurlarımız için Rize plajları 2024 listesini paylaştık.

RİZE 29.05.2024 15:02:00 0
Rize’de Denize Girilecek 16 Plaj – Rize Plajları 2024 Listesi

Bugün Rize’de tatil yapmak isteyen okurlarımız için Rize plajları 2024 listesini paylaştık. Rize’nin Karadeniz’e kıyısı olan ilçelerinde yer alan ve yoğun şekilde ziyaret edilen; ücretli ve ücretsiz tatil yapılabilecek birbirinden güzel plajları sıraladık. Rize’de denize girilecek yerler denildiğinde akla ilk gelen plajları sizlerle paylaştık. İşte Rize’de denize girilecek 16 plaj listesi. Rize plajları 2024 listesi. Rize ücretli plajlar 2024. Rize ücretsiz plajlar 2024.

Fındıklı Plajları – Fındıklı’da Denize Girilecek Yerler

NOT: Alt kısımda yer alan herhangi bir başlığın üzerine tıklayarak; ilgili plaj, beach veya koy hakkında ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

Kıyıcık Plajı

Fındıklı’da denize girilecek yerler 2024 – Fındıklı plajları 2024 listesi içeriğimizin ilk sırasında Kıyıcık Plajı yer almaktadır. Kıyıcık Plajı’nın plaj alanının büyük taşlardan oluşması nedeniyle; deniz ayakkabısı ya da terlik kullanmak gerekecektir. Ortalama 100 metre – 200 metre civarında uzunluğa sahip olan Kıyıcık Plajı’nda gün batımı manzarası izlemek keyif verici olacaktır. Kıyıcık Plajı’nda özel bir işletme bulunmaktadır. Özel işletme bünyesinde; tuvalet, duş, soyunma kabini ve araç park etmeye uygun alan bulunmaktadır. Şezlong ve şemsiye kiralamak isterseniz, işletmenin olduğu bölümü tercih edebilirsiniz. Ayrıca yiyecek ve içecek satışı da gerçekleştirilmektedir. Kıyıcık Plajı’nda işletmenin dışında kalan alanlarda ücretsiz vakit geçirebilirsiniz ancak sosyal imkanlar sadece işletme bünyesinde mevcuttur. Yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler dikkat etmelidir. Denizin bazı bölümleri aniden derinleşebiliyor.

 

Kıyıcık Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/qQdBVhC6i4FrLvf9A


Buket Aile Plajı

Fındıklı ilçe merkezinde yer alan Buket Aile Plajı, yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı yaygın olarak tercih edilmektedir. Buket Aile Plajı’nın plaj alanı taş ve kumluk yapıya sahiptir. Taşlar rahatsızlık verebileceği için deniz ayakkabısı ya da terlik kullanılmalıdır. Tuvalet, duş, şemsiye, şezlong ve kafe imkanları da vardır. Ücretli bir plajdır, ücretsiz bölümü yoktur.

Buket Aile Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/Lzw2goBtSRR6VV6d6


Viçe Plajı

Fındıklı’da denize girilecek yerler 2024 – Fındıklı plajları 2024 listesi içeriğimizin son bölümünde Viçe Plajı yer almaktadır. Ücretli bir plaj olan Viçe Plajı’na dışarıdan yiyecek ve içecek götürmek de yasaktır. Giriş ücreti ortalama 100 TL ile 150 TL civarlarındadır. Soyunma kabini, duş, tuvalet, şemsiye, şezlong ve kafe hizmetleri de bulunan Viçe Plajı’nın plaj alanı ince kum yapısına sahip olmasından dolayı ilgi çekmektedir. Dalgakıran olmasından dolayı dalgalı olmayan güzel bir denize sahip olan Viçe Plajı’nda konaklama hizmeti de verilmektedir ancak gitmeden önce bilgi almak gerekmektedir. Denizi derin olmayan Viçe Plajı’nda çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler de keyifle vakit geçirebilmektedir.

Viçe Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/jgohGnFrfqEjt8QG7

Ardeşen Plajları – Ardeşen’de Denize Girilecek Yerler

NOT: Alt kısımda yer alan herhangi bir başlığın üzerine tıklayarak; ilgili plaj, beach veya koy hakkında ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

Ardeşen, Rize ilinin bir ilçesidir. Doğu tarafında Fındıklı ilçesi, Batı tarafında Pazar ilçesi, Güney tarafında Altıparmak Dağları ve Kuzey tarafında ise Karadeniz yer almaktadır. Ardeşen ilçesinin Karadeniz’e kıyı uzunluğu ortalama 10 kilometredir. Ardeşen’de orman içerisinde yer alan bungalov evler ve konaklama tesisleri ile Ardeşen’in Karadeniz kıyısında yer alan plajlar; yerli ve yabancı misafirler tarafından yoğun olarak ziyaret edilmektedir. Ardeşen plajları 2024 listesi ile ilgili bilgi paylaştığımız, Ardeşen’de denize girilecek yerler 2024 listesi içeriğimizi incelemeyi ve Ardeşen’in deniz güzelliğini keşfetmeyi unutmayınız. Peki, Ardeşen’de denize girilir mi? Ardeşen’in denizi nasıl? Ardeşen’de plaj var mı? Ardeşen’in denizi temiz mi? Ardeşen’de yüzülür mü? İşte Ardeşen ücretsiz plajlar 2024 listesi ve Ardeşen ücretli plajlar 2024 listesi.


Yeniay Plajı

Ardeşen’de denize girilecek yerler 2024 – Ardeşen plajları 2024 listesi içeriğimizin ilk bölümünde, Yeniay Plajı yer almaktadır. Ardeşen ilçesinin Şenyurt mevkiinde yer alan Yeniay Plajı, Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunmaktadır. Yan tarafında restoran ve kafe tesisinin yer aldığı Yeniay Plajı, ücretsiz bir plajdır. Dalgasız denize sahip olan Yeniay Plajı’nda; tuvalet, duş, şemsiye ve şezlong imkanları bulunmamasından dolayı hazırlık yapmadan yola çıkmamak gerekmektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya Yeniay Plajı’nın sol tarafında yer alan restoran ve kafe bölümünden temin edebilirsiniz. Plaj bölümü taş ve kum karışımı olmasından dolayı; deniz ayakkabısı ya da terlik kullanmak gerekmektedir.

 

Yeniay Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/W3Xey8bDdoHUMaTz7

Taşbaşı Plajı 

Ardeşen’de denize girilecek yerler 2024 – Ardeşen plajları 2024 listesi içeriğimizin ikinci ve son bölümünde ise Taşbaşı Plajı yer almaktadır. Ücretsiz bir plaj olan Taşbaşı Plajı’nda sadece balıkçı barınağı bulunmaktadır. Taşlık bir plaj olan Taşbaşı Plajı’nda tuvalet, duş, soyunma kabini ve çeşme gibi sosyal imkanlar bulunmamasından dolayı; yiyecek, ekipman ve temel ihtiyaç malzemeleri anlamında hazırlıklı gitmek gerekmektedir. Plaj alanının taşlık olmasından dolayı; terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Daha çok piknik, olta balıkçılığı ve manzara seyri için tercih edilen Taşbaşı Plajı’nda yüzmek de uygundur ancak dalgalı dönemlerde dikkat etmek gerekmektedir.

Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/dGySctCXFe1qPjfh6

Pazar Plajları – Pazar’da Denize Girilecek Yerler

NOT: Alt kısımda yer alan herhangi bir başlığın üzerine tıklayarak; ilgili plaj, beach veya koy hakkında ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

Karadeniz Bölgesi kentlerimizden Rize’nin bir ilçesi olan Pazar ilçesi, yüksek iç dağlarıyla kıyıya paralel olarak uzanan bir Karadeniz sahil bölgesidir. Çay ekimi ile yoğun bir hayat mücadelesinin verildiği Pazar ilçesinin en yüksek dağı 3737 metre yüksekliği ile Kaçkar Dağı olarak bilinir. Verçenik, Altıparmak ve Hipot dağları da, birbirine patika yol üzerinden ulaşılabilir konumda yer almaktadır. Kito, Kızılhaç, Ambarlı, Verçenbek, Çelmeç, Kaleibala, Çiçekli, Başyayla, Elevit, Samistal ve Palovit yaylaları Pazar ilçesinin ziyaretçi potansiyeline etki etmektedir. Pazar ilçesi sadece yaylaları ile değil, Karadeniz kıyısında yer alan plajlarıyla da adından sıkça söz ettirmektedir. Biz de kampyerleri.org ekibi olarak; Pazar plajları 2024 listesi rehber içeriğimizi paylaştık. Pazar’da denize girilecek yerler 2024 listemizi incelemeyi ve Pazar ilçesini keşfetmenizi öneriyoruz. Peki, Pazar’da denize girilir mi? Pazar ilçesinde plaj var mı? Pazar ilçesinin denizi temiz mi? İşte Pazar ücretsiz plajlar 2024 listesi ve Pazar ücretli plajlar 2024 listesi bilgileri.


Hamidiye Plajı

Pazar’da denize girilecek yerler 2024 – Pazar plajları 2024 listesi içeriğimizin ilk bölümünde Hamidiye Plajı yer almaktadır. Karadeniz sahil yolu üzerinde yer alan Hamidiye Plajı’nda herhangi bir işletme ve tesis yoktur. Ayrıca tuvalet, soyunma kabini ve duş gibi imkanlarında bulunmamasından dolayı; temel ekipman ve yiyecek anlamında hazırlık yapmadan gitmemek gerekmektedir. Hamidiye Plajı’nın plaj alanı taşlıktır. Büyük taşların olmasından dolayı deniz ayakkabısı ya da terlik kullanmak gerekmektedir.  Yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler dikkat etmelidir.

 

Hamidiye Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/ZF21g5pdtmMYpyhB6

Kirazlık Plajı

Karadeniz sahil yolu üzerinde yer alan Kirazlık Plajı, ücretsiz bir plajdır. Plaj alanının taş yapısına sahip olmasından dolayı; daha çok piknik ve manzara seyri için tercih edilmektedir. Kirazlık Plajı’nın arka tarafında restoran ve kafe tesisi de hizmet vermektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletmeden temin edebilirsiniz. Yüzme bilmeyen bireyler ve çocuklu ailelerin dikkatli olması önerilmektedir. Plaj alanında yer alan taşlar ayaklara zarar verebileceğinden dolayı, terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılmalıdır.

Kirazlık Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/P7dxZTSBLTpxSvN5A

 

Tünel Plajı

Rize – Artvin Havalimanı’na oldukça yakın mesafede yer alan Tünel Plajı, ücretsiz bir plajdır. Taş ve kum karışımı plaj alanına sahip olan Tünel Plajı’nda herhangi bir işletme ve tesis bulunmamaktadır. Deniz aniden derinleştiği için; çocuklu aileler ve yüzme bilmeyen bireyler dikkat etmelidir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca plaj alanının taş ve kum karışımı olmasından dolayı; terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması da tavsiye edilmektedir.

Tünel Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/WkQQYLX2xzjQn5RK7

Melyat Deresi Sahili Halk Plajı

Pazar’da denize girilecek yerler 2024 – Pazar plajları 2024 listesi içeriğimizin son bölümünde, Melyat Deresi Sahili Halk Plajı yer almaktadır. Tuvalet, soyunma kabini, duş ve lavabo gibi imkanların bulunmadığı Melyat Deresi Sahili Halk Plajı’nın sol tarafından dere akmasından dolayı, deniz kirlenebilmektedir. Bu yüzden yüzerken dikkatli olmak gerekmektedir. Plaj alanında taşlar bulunmaktadır ve bu yüzden terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürüp, keyifli bir gün batımı manzarası izleyebilirsiniz.

Melyat Deresi Sahili Halk Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/74osMrPs7vcj6xGy9

Çayeli Plajları – Çayeli’de Denize Girilecek Yerler

 

NOT: Alt kısımda yer alan herhangi bir başlığın üzerine tıklayarak; ilgili plaj, beach veya koy hakkında ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

Çayeli, Rize ilinin bir ilçesidir. Rize’nin 18 kilometre doğu tarafında yer almaktadır. Doğu tarafında Pazar ilçesi, Güney tarafında İkizdere ve Çamlıhemşin, Batı tarafında Rize kent merkezi ile Güneysu ilçesi yer alırken, Kuzey tarafında ise Karadeniz bulunur. Darı kıyı şeridine sahip olan Çayeli, kıyı şeridinin hemen arkasında yükselen ve aynı zamanda denize paralel sıradağlarıyla tipik bir Doğu Karadeniz kıyı ilçesi olarak da bilinmektedir. Çayeli’nin kıyı şeridi dar ancak, yaz aylarında tatil yapmak isteyen yabancı ve yerli çok sayıda misafirin ilgisini çekmektedir. Özellikle Çayeli plajları 2024 listesi içerisinde yer alan birbirinden güzel plajlar keşfedilmeyi bekliyor. Kampyerleri.org ekibi olarak; Çayeli’de denize girilecek yerler 2024 listesini paylaştık. Peki, Çayeli’de denize girilir mi? Çayeli’nin denizi temiz mi? Çayeli’de plaj var mı? Çayeli’nin denizinde yüzülür mü? İşte Çayeli ücretsiz plajlar 2024 listesi ve Çayeli ücretli plajlar 2024 listesi ile ilgili tüm bilgiler.


Kemeraltı Aile Plajı

Çayeli’de denize girilecek yerler 2024 – Çayeli plajları 2024 listesi içeriğimizin ilk bölümünde Kemeraltı Aile Plajı yer almaktadır. Kemeraltı Aile Plajı ve alt kısımda yer alan Çayeli Tünel Halk Plajı (Kemerköy Plajı) aynı lokasyon üzerinde yer almaktadır. Çok küçük bir plaj alanı olmasından dolayı özel işletme tarafından hizmetler verilmektedir. Şezlong ve şemsiye kiralaması yapılmaktadır. Kemeraltı Aile Plajı’nın plaj alanı ve sahil şeridi büyük taşlara sahip olmasından dolayı deniz ayakkabısı ya da terlik kullanılması önerilmektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletmeden temin edebilirsiniz. Dalgalı bir denize sahip olan Kemeraltı Aile Plajı’nda yüzme bilmeyenlerin ve çocuklu ailelerin dikkat etmesi gerekmektedir. Sezon dışında işletme hizmetlerinden faydalanamayabilirsiniz ancak ekipmanlarınız ile güzel bir piknik ve manzara seyri için ziyaret edebilirsiniz. Ücretsiz bir plajdır.

 

Kemeraltı Aile Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/rCX4Ngqhhwp4QBgLA


Çayeli Tünel Halk Plajı (Kemerköy Plajı)

Çayeli Tünel Halk Plajı, Kemerköy Plajı olarak da bilinmektedir. Üst kısımda yer alan Kemeraltı Aile Plajı ile aynı saha üzerinde yer almaktadır. Özel işletme tarafından hizmetlerin verildiği plaja giriş ücretsizdir. Şemsiye ve şezlong kiralaması yapabilirsiniz ancak sezon dışında işletme imkanlarından faydalanamayacağınız için yiyecek ve ekipmanlarınızı yanınızda götürmeniz durumunda manzara seyri veya piknik gerçekleştirebilirsiniz. Çayeli Tünel Halk Plajı (Kemerköy Plajı) taşlık bir plaja sahiptir. Büyük taşlar olması nedeniyle; terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılmalıdır.

Çayeli Tünel Halk Plajı (Kemerköy Plajı) Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/a4gKgc8TZHLk38E48


Limanköy Aile Plajı

Çayeli’de denize girilecek yerler 2024 – Çayeli plajları 2024 listesi içerisinde yer alan Limanköy Aile Plajı, ücretsiz bir plajdır. İlçe merkezine yakın konumda yer almasından dolayı ziyaretçi potansiyeli oldukça yüksektir. Şemsiye ve şezlong kiralama hizmetleri sunan özel bir işletme de bulunan Limanköy Aile Plajı’nda tuvalet, soyunma kabini ve duş ile restoran hizmeti vardır. Sezon dışında işletme hizmet vermemektedir ancak sezonda gitmeniz durumunda güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Limanköy Aile Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/mCUE85cFffYCpoTp6


Saklıbahçe Aile Plajı

 

Saklıbahçe Aile Plajı’nda özel bir işletme hizmet vermektedir. Saklıbahçe Aile Plajı’nın plaj alanı ve denizin iç bölümleri taş ve kum karışımı olmasından dolayı terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması önerilir. Denizi çok temiz olmayan Saklıbahçe Aile Plajı’nda piknik masaları da vardır. Sezon yoğunluğuna bağlı olarak şemsiye ve şezlong imkanları da bulunan Saklıbahçe Aile Plajı’nda güzel bir gün geçirmek isterseniz, ziyaret edebilirsiniz. Tuvalet imkanı da vardır. Denizi dalgalı olmasından dolayı çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler dikkat etmelidir.

Saklıbahçe Aile Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/fnMSqGcnZbpdbqGt5


Alipaşa Plajı

Çayeli’de denize girilecek yerler 2024 – Çayeli plajları 2024 listesi içeriğimizin son bölümünde Alipaşa Plajı yer almaktadır. Denizi zaman, zaman kirli olan Alipaşa Plajı’nda şemsiye ve şezlong hizmeti de sunulmaktadır. Özel bir işletmenin hizmet verdiği Alipaşa Plajı’nın plaj alanı taşlık ve kayalık olmasından dolayı çocuklu ailelerin dikkat etmesi gerekmektedir. Ayrıca deniz ayakkabısı ya da terlik kullanılması önerilmektedir. Tuvalet ve duş imkanı var. Aracınızı park edeceğiniz alan yoktur ancak trafik kurallarına uygun şekilde yol kenarına park edebilirsiniz. Yiyecek ve içecek götürebilirsiniz veya işletmeden satın alabilirsiniz.

Alipaşa Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/u1pLRYHZjYXNzjUj9


İyidere Plajları – İyidere’de Denize Girilecek Yerler

NOT: Alt kısımda yer alan herhangi bir başlığın üzerine tıklayarak; ilgili plaj, beach veya koy hakkında ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

Bugün de sizin için İyidere plajları 2024 listesi hakkında bilgiler paylaştık. İyidere, Rize’nin bir ilçesi olmakla beraber, coğrafi yapının koşulları gereğince kasaba ve köy arasında bir profile sahiptir. Trabzon il sınırına çok yakın mesafede yer alan İyidere, Rize kent merkezine 14 kilometre mesafede yer almaktadır. Doğu tarafında Derepazarı ilçesi, Batı tarafında Trabzon’un Of ilçesi, Güney bölümünde Rize ilinin Kalkandere ilçesi yer alırken, Kuzey tarafında ise Karadeniz bulunmaktadır. İyidere’yi keşfetmek isteyen okurlarımıza rehber olması adına; İyidere plajları 2024 listesi ile ilgili detayları sunduk. İyidere’de denize girilecek yerler 2024 listemizi incelemeyi ve arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayınız. Peki, İyidere’de plaj var mı? İyidere’de denize girilir mi? İyidere’nin denizi temiz mi? İşte İyidere ücretsiz plajlar 2024 listesi ve İyidere ücretli plajlar 2024 listesi hakkında bilgiler.


Sarayköy Aile Plajı

İyidere’de denize girilecek yerler 2024 – İyidere plajları 2024 listesi içerisinde ilk sırada Sarayköy Aile Plajı yer almaktadır. İyidere ilçesinin Saraköy mevkiinde yer alan Sarayköy Aile Plajı, oldukça küçük ve bir o kadar da nezih bir ortama sahiptir. Sarayköy Aile Plajı’nda şemsiye ve şezlong kiralaması yapabileceğiniz işletme hizmet vermektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilirsiniz veya işletmeden çeşitli yiyecek ve içecekler satın alabilirsiniz. Plaj alanı ve denizi taşlık yapıya sahip olan Sarayköy Aile Plajı’nda sezon dışında işletme hizmet vermediğinden dolayı, gidecek okurlarımızın hazırlık yapmasını öneriyoruz. Yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler taş zemine dikkat etmelidir. Deniz ayakkabısı ya da terlik kullanılması tavsiye edilmektedir.

 

Sarayköy Aile Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/ynwM4y8gz9RhYwq79

Sarayköy Aile Plajı

Yalıköy Kalkavan Aile Plajı

İyidere’de denize girilecek yerler 2024 – İyidere plajları 2024 listesi içerisinde ikinci ve son bölümde Yalıköy Kalkavan Aile Plajı yer almaktadır. Yalıköy Kalkavan Aile Plajı’nda otopark sorunu vardır, bu yüzden dikkat etmek gerekmektedir. İri taş ve kayaların yer aldığı Yalıköy Kalkavan Aile Plajı’nda denizin dalgalı olması halinde zarar görebilirsiniz. Bu yüzden çocuklu ailelerin ve yüzme bilmeyen bireylerin daha çok dikkat etmesi gerekmektedir. Şezlong, şemsiye, masa, tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanları da vardır. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletmeden temin edebilirsiniz.

Yalıköy Kalkavan Aile Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/TwYMxvP6f6AHG2ZF9


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Denize Girilecek Plajları Listesi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret