Rize'de Dijital Ticaret Semineri, Yerel Girişimcileri Bir Araya Getirdi

Rize'de dijital ticaret ve girişimciliğe yönelik önemli bir seminer düzenlendi. AYM Net TEAM İMPERİAL ekibi, çevrimiçi satış modelini tanıtarak katılımcılara geniş bir ürün yelpazesi sundu.

Rize

Rize’de dijital ticaret ve girişimciliğe odaklanan önemli bir buluşma gerçekleştirildi. AYM Net TEAM İMPERİAL (Focus Akademi) ekibi, M. Akif Kaba’nın davetiyle kente gelerek çevrim‑içi satış ve tavsiye ticareti modelini anlattı. Seminere şirketin kurucusu Selçuk Şekercioğlu ile birlikte Mete Tafracı, Arzu Şekercioğlu ve Batuhan Tafracı katıldı.

“Türkiye’yi il il dolaşıp iş modelimizi tanıtıyoruz”

Programın ardından konuşan AYM Net TEAM İMPERİAL Kurucusu Selçuk Şekercioğlu, firmalarının %100 yerli sermayeyle kurulduğunu vurgulayarak şu bilgileri verdi:

“Uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra kendimi e‑ticaretin içinde buldum. ‘Takım İmparatorluğu’ adıyla Kastamonu’da başlayan çalışmamız, AYM Net TEAM İMPERİAL Aktif Yaşam Merkezi ürünlerini tavsiye ticareti üzerinden tüketiciye ulaştırıyor. Rize’deyiz, yarın Samsun’da, ertesi gün Artvin’de olacağız; Türkiye’yi dolaşarak modelimizi anlatmaya devam edeceğiz.”

Şekercioğlu, gıda takviyelerinden kozmetiğe, ağrı bantlarından ev tipi saç‑yüz mezoterapisi setlerine kadar geniş ürün yelpazesine sahip olduklarını söyledi.

Dört oturumda 50 katılımcı

Ev sahibi M. Akif Kaba, gündüz saatlerinden itibaren süren yoğun programa ilişkin “Sabah 08.00’den bu yana dört ayrı oturum yaptık, yaklaşık 50 kişiye ulaştık. Yarın da seminerlerimiz devam edecek; hedefimiz Rize’den başlayarak daha geniş kitlelere mutluluk ve sağlıklı yaşam vizyonumuzu taşımak” dedi.

Hedef: Dijital pazarda yerel iş ortakları

Ekip, Rize’de seminere katılıp sisteme dâhil olmak isteyenlerin tek yapması gerekenin “dinlemek ve çay eşliğinde sohbete katılmak” olduğunu vurguladı. Katılımcıların, ürün tavsiyesi üzerinden gelir elde edebileceği dijital bir girişim ağı kurulması amaçlanıyor.

Programın ikinci günü bugün (2 Temmuz) devam edecek. Ream İmperiol yetkilileri, Karadeniz turunun ardından ülke genelinde yeni şehirlerde benzer etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.

Programa Doğru Parti Rize İl Başkanı Serkan Kaba eşiyle birlikte katıldı.


 

Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN