meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize'de özel yetenekli çocuk yazardan anlamlı ziyaret

Rize'de yaşayan özel yetenekli çocuk yazar Miray Özcan, Rize İl Müftülüğü'nü ziyaret ederek ikinci kitabı "Miray Kuş Ormanda"yı İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir için imzaladı.

Rize

Çocuk kitapları yazmaya 10 yaşında başlayan Özcan, ilk kitabını 2022 yılında yayınlamıştı. İkinci kitabı "Miray Kuş Ormanda"yı da geçtiğimiz aylarda yayınlayan Özcan, Müftülüğü ziyaret ederek kitabını İl Müftü Yardımcısı Kişmir'e imzaladı.

Kendisinin de çocuk kitapları yazarı olan Kişmir, Özcan'ın özel yeteneğiyle pek çok çocuğa örnek olduğunu ifade ederek, "Miray'ın yazdığı kitaplar, özel çocukların neler yapabileceğini gösteriyor. Bu çok anlamlı bir şey. Miray'ın nice kitaplara imza atabilmesini temenni ediyorum" dedi.

"Miray Kuş Ormanda" kitabının kendisi için çok özel bir kitap olduğunu belirten Kişmir, Özcan'a imza kalemi hediye etti.

Özcan ise ziyaretinden dolayı İl Müftü Yardımcısı Kişmir'e teşekkür ederek, "Kişmir Hanım'ın desteği benim için çok önemli. Onun sayesinde daha da motive oldum. Nice kitaplara imza atabilmek için çok çalışacağım" diye konuştu.

Ziyarette, Rize İl Müftüsü Naci Çakır da hazır bulundu.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı