meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize’de sağlık çalışanlarına Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimi verildi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, bebeklerin sağlıklı büyümesi için sağlık çalışanlarına yönelik "Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı" eğitimi verildi.

Rize’de sağlık çalışanlarına Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimi verildi.

 

 

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından bebeklerin sağlıklı nesiller olarak büyümesini sağlamak amacıyla önemli bir adım daha attı. Eğitim, doğum sonrası hemen emzirmenin önemine, 2 yaş ve ötesine kadar devamının faydalarına odaklandı.

Bebeklerin doğumdan hemen sonra ten tene temasın sağlanarak emzirilmeye başlatılması, ilk 6 ay boyunca sadece anne sütü ile beslenmeleri ve 6. aydan sonra uygun ek besinlerle birlikte emzirmenin 2 yaş ve ötesine kadar sürdürülmesi konularında kapsamlı bir eğitim programı düzenlendi. Eğitim programı, 18 sağlık çalışanını kapsayacak şekilde tasarlandı. "Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı" başlığı altında gerçekleştirilen eğitimler, sağlık çalışanlarının bu konudaki bilgi ve becerilerini artırmayı hedefledi. Program, bebek sağlığı ve annelerin doğru bilgilendirilmesi konusunda çalışanların kapasitesini güçlendirmeyi amaçladı.

Bu eğitim programının, Rize’deki bebeklerin sağlıklı büyümesine ve gelişimine önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Sağlık çalışanlarının bu alandaki artan bilgi ve becerileri, annelere sağlanacak destek ve danışmanlık hizmetlerinin kalitesini artıracak. Böylece, daha fazla bebek anne sütünün hayati faydalarından yararlanabilecek.

 


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?