bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Rize’de Tuvaldeki Düşler” Sergisi Açıldı

Rize Devlet Hastanesi Toplum Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaların yapmış olduğu tablolar ve ürünler Rize Şimal AVM’de sergilenmeye başlandı.

Rize’de Tuvaldeki Düşler” Sergisi Açıldı

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Ruh Sağlığı birimi koordinasyonu ile Rize Devlet Hastanesi Toplum Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaların yapmış olduğu tablolar ve ürünler sergilenmek ve satışa sunmak amacıyla hazırlanan sergi Şimal AVM’ de açıldı.


Açılışa Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Gençlik Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Altuntaş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Halit Baykal, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şaban Ergene, Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Feridun Kandil, Rize Yeşilay Şube başkanı Selçuk Beşikçi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile ilgili personeller katıldı.


Piyano ve keman dinletisi eşliğinde başlayan sergi açılışı Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve beraberindekilerin gezmesiyle devam etti.


Sergi 5 gün boyunca Şimal AVM mesai saatleri süresince ziyaretçilerine açık tutulacak.

Sergideki ürünlerin TRSM’den hizmet alan kronik ruhsal bozukluğu bulunan hastalar tarafından el emeği göz nuruyla hazırlanmış olduğunu vurgulayan Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, “ Tablo ve ürünler makul fiyatlar karşılığında satışa sunulmuş olup, elde edilecek gelir ile de merkezin hastalara daha iyi hizmet sunabilmesi için istedikleri sanatsal malzeme ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmaktadır.” dedi.


Ayrıca Tepe, “Kronik ruhsal bozukluklar konusunda farkındalık yaratmak, hastaların ve yakınlarının yaşamlarına katkı sağlamak ve damgalamayı engellemek amacıyla düzenlediğimiz sergide siz değerli vatandaşlarımızın katılımları ve desteklerinden dolayı şimdiden teşekkürü borç bilirim.” diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynak : ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU
1

Genel Müdür Erkılınç’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

2

RİZE MİLLET BAHÇESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

3

Fındık Fiyatlarında Son Durum: 23 Temmuz 2024

4

Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 23 Temmuz 2024

5

Şavşat'ta Çocuklar Doyasıya Eğlendi