meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize'de Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Düzenlendi

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, yenidoğan canlandırma konusunda sağlık personelini eğitmek amacıyla bir eğitim programı düzenledi.

Rize

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, yenidoğan canlandırma konusunda sağlık personelini eğitmek amacıyla bir eğitim programı düzenledi.

Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde düzenlenen eğitime, kamu ve özel hastanelerde görevli hekim, acil tıp teknisyeni, ebe ve hemşireden oluşan 49 sağlık çalışanı katıldı.

Üç gün süren eğitimde, yenidoğan bebeklere resüsitasyon uygulama teknikleri anlatıldı. Eğitimde teorik derslerin yanı sıra, uygulamalı eğitimler de yapıldı.

Eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, eğitimin önemine vurgu yaparak, "Her yenidoğanın yeterli ve doğru resüsitasyona hakkı vardır. Bu eğitim sayesinde, yenidoğan canlandırma konusunda bilgi ve becerilerini geliştiren sağlık çalışanlarımız, bebek ölümlerini önlemeye katkıda bulunacaktır" dedi.

Adalet Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Necati Kurçenli de, eğitime ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Eğitimin, bebek ölümlerinin azaltılmasında önemli bir rol oynayacağına inandığını belirten Kurçenli, emeği geçenlere teşekkür etti.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor