Rize’nin Sevilen İsimlerinden “Cingar” Mustafa Yıldız Toptan 72 Yaşında Hayatını Kaybetti

Rize’nin tanınan ve sevilen simalarından, MHP Rize camiasının önemli isimlerinden ve Dağsu Mahallesi'nin eski muhtarlarından olan Mustafa Yıldız Toptan, nam-ı diğer “Cingar Mustafa”, 72 yaşında hayatını kaybetti.

RİZE 25.11.2025 09:47:00 0
Rize’nin Sevilen İsimlerinden “Cingar” Mustafa Yıldız Toptan 72 Yaşında Hayatını Kaybetti

Bir süredir Rize Devlet Hastanesinde tedavi gören Toptan’ın dün sabah yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Merhum; Dağsu Mahallesi sakinlerinden Kamil, Yunus, Hüseyin ve Hasan Toptan’ın kardeşi, Fatih ve merhum Mehmet Akif Topal’ın babası, Rize amatör futbol camiasında iz bırakmış eski bir futbolcu olarak biliniyordu.
Cingar Mustafa Yıldız Toptan’ın cenazesi, bugün Rize Sahil Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, memleketi Dağsu Mahallesi’ndeki aile kabristanında toprağa verilecek.
Merhuma Allah’tan rahmet; eşi Havva Toptan başta olmak üzere tüm evlatlarına, yakınlarına, sevenlerine ve Rize halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Salı 14.7 ° / 10.1 °
Çarşamba 20.1 ° / 10.7 °
Perşembe 19.6 ° / 11.4 °