meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

RTEÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı

Rize'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için öğrenci alımlarına yönelik heyecan verici bir adım atmış durumda.

RTEÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı

Rize'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için öğrenci alımlarına yönelik heyecan verici bir adım atmış durumda. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği programlarına toplamda 102 öğrenci alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular bugün itibarıyla başladı ve 30 Temmuz tarihine kadar devam edecek. RTEÜ Spor Bilimleri Fakültesi, geleceğin spor alanında uzmanlaşmış bireylerini yetiştirmeyi hedefleyerek Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği programlarına 51'er kontenjan olmak üzere toplamda 102 öğrenci alacak.

Öğrenci alımlarında farklı kategorilere de yer veren fakülte, 40 normal aday, 6 milli sporcu ve 5 yabancı uyruklu öğrenciye de kapılarını açacak. Bu sayede farklı spor dallarında yetenekli ve başarılı sporcuların üniversite eğitimlerini Spor Bilimleri Fakültesi'nde sürdürmeleri sağlanacak. Antrenörlük Eğitimi ve Rekreasyon bölümlerine yönelik de ilerleyen yıllarda öğrenci alımı planlanıyor.

Özel Yetenek Sınavı'na katılmak isteyen adaylar, başvurularını 30 Temmuz'a kadar online platform üzerinden gerçekleştirebilecekler. 1 Ağustos'ta yapılacak sınav için katılımcı adayların listesi aynı gün ilan edilecek ve sınavlar 2-3 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sonuçlar ve yedek liste ise 4-7 Ağustos tarihlerinde ilan edilecek.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor