meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rüya Taner’in Piyano Resitali ile Sanat Dolu Bir Akşam

Ortahisar Belediyesi 14. Uluslararası Sanat Günleri’ne Katıldı

Rüya Taner’in Piyano Resitali ile Sanat Dolu Bir Akşam

Trabzon Sanatevi’nin 6-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği 14. Uluslararası Sanat Günleri kapsamında, Ortahisar Belediyesi olarak etkinliğe sağladığımız destek ve katılım büyük bir onurla taçlandırıldı. Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, etkinliğe katkılarımızdan dolayı belediyemize plaket takdim ederek bizi onurlandırdı.

Sanat günlerinin son akşamında gerçekleştirilen plaket takdimi töreninde, sanatın ve sanatçıların yanında olmanın gururunu yaşadık. Plaket takdiminin ardından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Özel Sanat Danışmanı ve dünyaca ünlü piyanist Rüya Taner’in gerçekleştirdiği piyano resitali ile unutulmaz bir akşam yaşandı. Rüya Taner’in muhteşem performansı, sanatseverlere keyif dolu anlar yaşattı.

Trabzon’umuzun sanat alanındaki başarılarıyla anılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, sanatın ve sanatçının yanında olmayı sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. 14. Uluslararası Sanat Günleri’ne sağladığımız destekten ötürü bizleri plaketle onurlandıran Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç’a ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm sanatseverlere teşekkürlerimizi sunarız.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Başkan Ekim Kabotaj Bayramını Kutladı

2

Fındık Fiyatlarında Hareketlilik: Üreticiler Umutlu

3

Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları ne kadar? (1 Temmuz 2024)

4

Çayelispor’ da Flaş Ayrılık

5

Türk Heyeti, Bükreş'te AGİTPA Genel Kurulu'nda Aktif Rol Alıyor