meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rüyada Tırnak Yemek İyi Midir?

Sağlık için tehlikeli olan tırnak yeme alışkanlığı rüyalarda kötü olaylara işaret ediyor. Rüyada tırnak yemek ne demek? Rüyada başkasını tırnak yerken görmek ne anlama geliyor?

Rüyada Tırnak Yemek İyi Midir?

Rüyada tırnak yemek; rüya sahibi mertebesinde olan kişinin başına gelecek olan kötü bir olaya işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin yaşamında buhrana sebebiyet verebilecek nitelikte gerçekleşecek felaketlere yorumlanır.

BAŞKASINI TIRNAK YERKEN GÖRMEK

Başkasının tırnak yediğini görmek; rüya sahibi mertebesinde olan bir kişinin son derece sakin ve hayırlı bir hayata sahip olmak yönündeki hedeflerinize ulaşacağına işaret eder.

RÜYADA TIRNAKLARINI DİPTEN YEMEK NE DEMEK? 

Rüyasında tırnaklarını dibine kadar yemek; rüya sahibi mertebesindeki kişinin iflah olmaz hastalıklara sahip duruma geleceğine ve bu sebeple kişinin yaşamının tamamen alt üst olacağına alamet eder. 

TIRNAK YİYİP TÜKÜRMEK NE ANLAMA GELİYOR? 

Tırnak yiyip tükürdüğünü görmek; rüya sahibi mertebesinde olan bir kimsenin çevresinde bulunmakta olan insanların içinde bulunmakta oldukları sıkıntılarına çözüm bulacağına ve her daim zor bir durum içinde bulunmakta olan kişilerin yüzünü güldürme konusunda önemli bir başarı elde edeceğine rivayet eden bir rüyadır. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

2

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

3

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

4

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı

5

Çaykur'dan çay fiyatlarına zam! Tiryaki çayı ve Rize Turist çayı ne kadar oldu?