meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Saadet Partisi Rize'de Seçim Stratejisini Açıkladı

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, Ocak Ayı İl Divan Toplantısı'nı Samsun Milletvekili Mehmet Karman, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının katılı

Saadet Partisi Rize

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, Ocak Ayı İl Divan Toplantısı'nı Samsun Milletvekili Mehmet Karman, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda seçim öncesi ve sonrası için önemli açıklamalarda bulunuldu.

Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, 31 Mart'a kadar belediye başkan adaylarının projelerini ve vizyonlarını anlatacağını, 31 Mart'tan sonra ise icraatlarının konuşacağını vurguladı. Uzun, tüm adaylara güvendiklerini ve kefil olduklarını da sözlerine ekledi.

Saadet Partisi'nin bir önceki hükümette Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın özel kalem müdürlüğünü yapan Samsun Milletvekili Mehmet Karaman da seçim sürecini "kızma seçimi" olarak tanımladı. Karaman, Rizelilerin bu seçimde kızmak yerine gülmesi gerektiğini, bu seçimin anlatma ve son kurtuluş çaresi olduğunu söyledi. Karaman, yerel yönetimlerdeki borçlanma ve israf konularına da dikkat çekerek, Türkiye'nin bu yükü daha fazla kaldıramayacağını ifade etti.

Toplantıda Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız ve diğer ilçe belediye başkan adayları da projelerini ve vizyonlarını anlatan kısa birer konuşma yaptılar.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

Ak Parti İstişare Toplantısı'nda Arhavi Projeleri Değerlendirildi

2

Artvin Spor Lisesi Yeni Öğrencilerini Seçti

3

Kafkasör 2024: Kültür ve Sanatla Dolu İlk Gün Programı

4

Artvin’de 43. Kafkasör Festivali Heyecanı Başlıyor: Başkan Erdem’den Açıklamalar

5

Bayburt Fen Lisesi'nde Yaz Dönemi DYK ve Yaz Okulları'na Yoğun İlgi