meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Sağlık Bakanı kim olacak. İşte kulislerdeki isimler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan affını talep ettiği haberi kulislerde bomba etkisi yaratırken, SONTV Sağlık Bakanı’nın kim olacağıyla ilgili kulis bilgilerine ulaştı.

Sağlık Bakanı kim olacak. İşte kulislerdeki isimler

Külliye kaynaklarının Koca’nın istifa dilekçesini henüz teyit etmemesine rağmen Ankara’daki üst düzey kulislere göre; Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ı bugün arayarak Sağlık Bakanlığı görevinden affını istediği iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aynı kanal üzerinden Fahrettin Koca’nın talebini kabul ettiği iddia edildi.

Fahrettin Koca bugün İstanbul Sadi Konuk Araştorma Hastanesi’ndeki programına katılmadı.

SAĞLIK BAKANI KİM OLACAK?
SONTV Sağlık Bakanı’nın kim olacağıyla ilgili kulis bilgilerine ulaştı.

Eğer söz konusu istifa gerçekleşirse bakanlık koltuğuna oturacak yeni isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığı bilinen Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kalp doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu’nun konuşulduğu öğrenildi.

Ssrkan Topaloğlu’nun Erdoğan’ın kalp doktoru olduğu, Sadettin Hülagü’nün yine Erdoğan’a çok yakın ve sağlığı ile yakından ilgilenen bir isim olduğu, Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun ise Trabzon doğumlu olduğu ve Rize’de yetiştiği kaydedildi. Kulislerde Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ün de adı zikrediliyor.

 


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor