Salihli’yi Şiddetli Fırtına Vurdu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
Manisa’nın Salihli ilçesinde etkili olan fırtına, çok sayıda ağacın devrilmesine, çatılardan kopan parçaların araçlara zarar vermesine ve bir kadının yaralanmasına yol açtı.
Salihli'de sabaha karşı etkili olan ve şiddetini artıran rüzgar, ilçe genelinde ağaçların devrilmesine neden oldu. Salihli Belediyesi'ne 40'ın üzerinde müracaat olurken, Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri devrilen ağaçları kaldırmak için çalışma başlattı.
Bazı evlerin çatıları uçarken çatılardan kopan parçalar araçlara zarar verdi. Salihli İsmail Doğan Erdinç Stadı'nın kale arkası duvarları da şiddetli rüzgar nedeniyle yıkıldı.
Fırtına nedeniyle Mithatpaşa Mahallesi Turan Caddesi'nde yürüyen 72 yaşındaki Cennet Turgut'un kafasına binadan koparak düşen mermer parçası başına isabet etti. Yaralının Salihli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Niğde’de Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Türkmenli Göleti’nde Su Kalitesi Algasid Dozlama ile Artırılıyor
Ankara’da Kaçakçılık Operasyonları: Milyonluk Malzeme Ele Geçirildi
Sinop’ta Elektrikli Motosiklet Devrildi: Sürücü Yaralandı
Karaman’da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Çilimli’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyunu Büyük Beğeni Topladı
Denizli’de Kaçak Emlakçılara Sıkı Denetim
Şehzadeler Gençlik Evi Kütüphanesi’ne Sesli Çalışma Salonu
Bayburt’ta 10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
