Samsun’un Zirvesinde Kar Keyfi: Bidon ve Kızakla Eğlence

Samsun Atakum’un yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreye ulaşınca vatandaşlar bidon ve kızaklarla kayarak eğlendi, bazıları traktör arkasına bağladıkları kızaklarla farklı bir deneyim yaşadı.

GÜNCEL 9.03.2026 12:59:00 0
Samsun’un Zirvesinde Kar Keyfi: Bidon ve Kızakla Eğlence

Samsun'un yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası kar kalınlığı bazı bölgelerde 1 metreye ulaştı. Bin 300 rakımda vatandaşlar bidon ve kızaklarla kayarak karın tadını çıkardı.
Atakum ilçesi Şenyurt Mahallesi Meteoroloji Radar İstasyonu çevresinde kar yağışı sonrası ortaya renkli görüntüler çıktı. Karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar çeşitli aktiviteler yaptı. Kızaklarla kayan vatandaşların yanı sıra bazı kişiler bidonlarla kayarak eğlenceli anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ise eğlenceyi farklı bir boyuta taşıdı. Bir kişi traktörün arkasına bağladığı kızakla kayarken, çevrede bulunan vatandaşlar o anları şaşkınlık ve keyifle izledi.
Bölgede çocuklar ve yetişkinler yoğun kar yağışını fırsata çevirerek karın tadını doyasıya çıkardı. Eğlenceli anlar ise cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Pazartesi Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı 5.5 ° / 0.5 °
Salı Güneşli 7.2 ° / -0.7 °
Çarşamba Güneşli 9.8 ° / 1.6 °