meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan ve Yaylacık Ortaokulları, TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Başarıyla Boy Gösterdi

Horasan'da Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan ve Yaylacık Ortaokulları, TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Gurur Verici Projelerini Sergiledi.

Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan ve Yaylacık Ortaokulları, TÜBİTAK Bilim Fuarı

Horasan ilçesinde bulunan Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Ortaokulu ve Yaylacık Ortaokulu öğrencileri, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda göz kamaştıran projeleriyle dikkatleri üzerlerine çekti. Fuarın açılışı, Kaymakam Mesut Ozan YILMAZ ve Belediye Başkan Vekili Veli KARA'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fuarın açılışında hazır bulunan YILMAZ ve KARA, öğrencilerin sundukları projeler hakkında detaylı bilgi alarak, gençlerin yaratıcılığına ve bilimsel çalışmalarına hayran kaldılar. Öğrencilerin heyecanlı sunumlarını dinleyen yetkililer, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Kaymakam YILMAZ, fuarın gençlerin bilimsel merakını ve keşfetme isteğini teşvik etmesi açısından son derece önemli olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin gösterdiği bu başarılar bizi gururlandırıyor ve onların geleceğe yönelik umutlarımızı arttırıyor. Bilim ve teknolojiye olan ilgilerinin devam etmesini diliyoruz." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti