Şenkaya’da çocukların okuma alışkanlığı kazanmasına ve hayal güçlerinin gelişmesine katkı sunacak anlamlı bir destek hayata geçirildi. Öykü Yayınevi sahibi Gökhan Alpsoy, yayınevine ait çocuk kitaplarını Şenkaya Belediyesi’ne bağışlayarak ilçedeki çocukların kitaplara daha kolay ulaşmasını hedefledi.
“Şenkaya’daki çocuklarımız da bizim kitaplarımızı okusun” düşüncesiyle yapılan bağışın; çocukların okuma kültürünü güçlendirmesi, hayal dünyalarını zenginleştirmesi ve kültürel gelişimlerine katkı sağlaması amaçlanıyor.
Şenkaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik bu duyarlı katkıdan dolayı Gökhan Alpsoy’a teşekkür edilerek, bağışlanan kitapların çocuklar için faydalı olması temennisinde bulunuldu.
Şenkaya Belediyesi Basın Servisi