meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Sosyal Belediyecilik Adına: Akçaabat Cami Tuvaletleri Artık Ücretsiz!

Akçaabat Belediyesi Şehir Merkezindeki Cami Tuvaletlerini Ücretsiz Hale Getirdi

Sosyal Belediyecilik Adına: Akçaabat Cami Tuvaletleri Artık Ücretsiz!

Akçaabat Belediyesi, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda şehir merkezinde bulunan bazı cami tuvaletlerini ücretsiz hale getirdi. Akçaabat merkezde bulunan Çarşı Camii, Yeni Camii ve Mezarlık Camii tuvaletleri artık ücretsiz olarak hizmet verecek.

Ücretsiz olarak vatandaşa hizmet etmeye devam edecek olan tuvaletler, Akçaabat Belediyesi tarafından işletilecek. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Akçaabatlılara her türlü hizmeti sağlamaya özen gösteren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımızın istekleri, talepleri, görüşleri ve önerileri bizim için çok önemlidir. Vatandaşlarımız istedi; biz de yaptık. Şehir merkezinde belirlediğimiz bazı cami tuvaletleri artık ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek. Temizliğini ve işletmesini de belediyemiz yapacak. Belirlediğimiz camilerin tuvaletleri sabah ezanından yatsı ezanına kadar açık olacak. Bunun yanı sıra sahil parkta bulunan tuvaletlerimiz de çok cüzi miktarlarla hizmet edecek. Ayrıca yine sahil parktaki mescitlerimiz de tertemiz olarak vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirebilmesini sağlayacak."

Akçaabat Belediyesi'nin bu hizmeti, şehirde yaşayanların memnuniyetini kazanırken, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak ön plana çıkıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Başkan Genç, Ankara’da Trabzon İçin İstişarelerde Bulunacak

2

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

3

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

4

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

5

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta