Sosyal Medya İçin Tehlikeli Akrobasiye 46 Bin TL Ceza
Hatay’da trafikte akrobatik hareketler yapan motosiklet sürücüsüne 46 bin TL para cezası kesildi, ehliyeti ve motosikleti 60 gün süreyle trafikten men edildi.
Hatay'da sosyal medyada paylaşmak için trafikte akrobatik hareketler yapan sürücüye 46 bin TL cezai işlem uygulandı.
İskenderun-Payas yolu Sarıseki Mahallesi mevkiinde akan trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletlinin o anlarını arkasından seyreden arkadaşları sosyal medyada paylaşmak için kayıt altına aldı. Trafiği hiçe sayan ve sosyal medya uğruna görüntü çeken şahısların o anlarıysa trafikte ilerleyen vatandaşlarca görüntülendi. Görüntülerin paylaşılması üzerine motosiklet sürücüsünün T.E.B. olduğu tespit edildi.
Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüye; 46 bin TL idari para cezası kesildi, sürücü belgesi 60 gün süreyle iptal edildi ve motosiklet de 60 gün süreyle trafikten men edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Sosyal
Medya
Tehlikeli
Akrobasiye
"Tatvan’da 2. Uluslararası Gastronomi Yarışması Renkli Görüntülerle Gerçekleşti"

"Şehit Yakınları ve Gaziler, Manisa Lisesi Öğrencileriyle Buluştu"
Fırat Üniversitesi’nde Nevruz Coşkusu: Baharın Müjdecisi Ateşle Kutlandı
CHP’li Ocaklı, Çayeli Bakır’ın Çevre ve Vatandaşlara Verdiği Zararı Meclis Gündemine Taşıdı
Isparta’da Mermer Fabrikasında İş Kazası: 1 Ölü
MESOB Başkanı Keskin: "Vatandaşın En Büyük Yükü Trafik Cezaları"
Karabüklü Öğrenciler MSÜ Sınavında Türkiye Genelinde Büyük Başarı Gösterdi
Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 17. Yılında Nazilli’de Anıldı
BBP Lideri Destici: "Muhsin Yazıcıoğlu Sadece Genel Başkanımız Değil, Dava Arkadaşımızdır"
Karabük ve Eskipazar’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
