Şuhut’ta Umuma Açık İş Yerlerine Asayiş Denetimi

Şuhut’ta polis ekipleri, kahvehane, kafe ve çay ocakları başta olmak üzere 15 iş yerinde denetim yaparak 340 kişinin kimlik kontrolünü gerçekleştirdi.

ASAYİŞ 19.02.2026 11:36:00 0
Şuhut’ta Umuma Açık İş Yerlerine Asayiş Denetimi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ile Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğinde, ilçe genelinde umuma açık iş yerlerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
İlçede huzur ve güven ortamının korunması amacıyla yapılan uygulamada; kahvehane, kıraathane, çay ocağı, kafe ve benzeri umuma açık iş yerleri denetlendi.
Gerçekleştirilen denetimde 15 umuma açık iş yeri kontrol edilirken, toplam 340 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Ekipler tarafından iş yerlerinin ruhsat durumları, genel güvenlik kurallarına uygunlukları ve kimlik kontrolleri titizlikle incelendi.
Ayrıca kapalı alanlarda sigara içilmesine yönelik yapılan kontrollerde, kurallara uymadığı tespit edilen iş yerleri ve şahıslar hakkında cezai işlem uygulandı.
Vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suçun önlenmesine yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Perşembe 9.8 ° / 4.6 °
Cuma 11.6 ° / 3.1 °
Cumartesi 13.4 ° / 6.7 °