meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Şükrü Paşa'da Yeni Millet Konağı ve Park Hizmete Açıldı

Erzurum'un Şükrü Paşa Mahallesi'nde, Yakutiye Belediyesi tarafından inşa edilen Taziye Evi ve Mahalle Muhtarlık Binası, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Şükrü Paşa

Açılış törenine, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat'ın yanı sıra birçok önemli isim katıldı.

29 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Emeği geçen başta Yakutiye Belediye Başkanımız, kıymetli çalışanları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Görüyorsunuz ki durmak yok, hizmete devam. Her gün yeni yeni hizmetleri devreye sokuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar da AK Belediyecilik ilkesi ve vizyonu doğrultusunda hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere liderlik ettiği yolda Erzurumlu hemşerilerimize en iyi hizmetleri sunmak için çabamıza devam ediyoruz. Kültür evi, taziye evi ve mahalle muhtarlık binası gibi projelerimize devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Açılış töreni, mahalle sakinlerinin ve davetlilerin coşkuyla takip ettiği bir etkinlik haline geldi. Yeni millet konağı ve park, Şükrü Paşa Mahallesi sakinlerine modern ve işlevsel bir mekan sunmanın yanı sıra mahalle yaşamını daha da zenginleştirecek gibi görünüyor. Mahalle sakinleri, bu yeni tesislerin hayatlarına kattığı değeri kutladılar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı