Suyu bB Şekilde İçenler Mum Gibi Eriyor! Karın Yağlarını Çatır Çatır Eritecek!

Su içerek zayıflamak mümkün. Kişiler kendi vücut ağırlıkları ile eş orantılı su tüketimi yapmalıdır. Su içmek böbreklerin devamlı olarak çalışmasını sağlar. Aynı zamanda kilo vermek isteyen kişilere de yardımcı olur.

SAĞLIK 13.07.2023 12:29:00 0
Suyu bB Şekilde İçenler Mum Gibi Eriyor! Karın Yağlarını Çatır Çatır Eritecek!

Sosyal medya fenomeni Carmen Batres, uyguladığı yöntemle 25 kilo verdiğini söylüyor. Şimdi ise kilolardan kurtulmak için en büyük ipucunun bu olduğunu ve aynı zamanda bu yöntemle kendini çok iyi hissettiğini söylüyor.

Uzmanların önerdiği ve hepimizin yapması gerektiği gibi, Carmen her gün tonlarca su içmekle kalmıyor, aynı zamanda günlük suyuna eğlenceli ve faydalı hale getirmek için bazı özel malzemeler ekliyor.

Önce 3 litrelik su şişesine bir tutam tuz ve bir tutam karbonat ekliyor. Ayrıca, suya biraz lezzet katmak isterseniz sindirime de yardımcı olabilecek limon ve salatalık dilimlerini de suyunuza ekleyebileceğinizi söylüyor.

SUYA NEDEN TUZ VE KARBONAT EKLEMELİSİNİZ?

Bir bardak su için bir kaşık gibi küçük dozlarda karbonat , sindirimi iyileştirmek, şişkinliği azaltmak ve hatta asit reflü ile mücadele etmek gibi tonlarca fayda sağlayabilir. Suyunuzdaki deniz tuzunun elektrolit dengesi, cilt sağlığı ve kemik sağlığı gibi çok benzer potansiyel faydaları vardır.

Carmen, bu malzemelerden fazlaca eklemenize de gerek olmadığını söylüyor. Eğer suyun içerisinde tadını alıyorsanız bu aslında çok fazla attığınız anlamına gelmektedir. Bu yöntem, yalnızca sağlığınızı iyileştirmekle kalmayıp aynı zamanda sizi su içmeye teşvik etmenin bazı oldukça basit ve kolay bir yoludur.

Suyu bu şekilde içmek sizi daha uzun süre tok hissettirir ve yeterli sıvı tüketmenize de katkıda bulunarak kilo vermenize çok daha yardımcı olur. Ancak bu yöntemi denemeden önce mutlaka bir uzman hekime danışmanız ve onun yönergelerine uymanız önerilir.

KARBONATIN FAYDALARI

EGZERSİZ PERFORMANSINI ARTIRIR

Bazı çalışmalar, karbonatın egzersiz performansını artırabileceğini göstermektedir. Karbonat, laktik asidi nötralize edebilir ve kas yorgunluğunu azaltabilir. Bu, yüksek yoğunluklu ve dayanıklılık gerektiren egzersizlerde faydalı olabilir.

SİNDİRİME YARDIMCI OLUR

Karbonat, mide asidini nötralize etme yeteneğine sahiptir. Sindirim sistemi sorunları, mide yanması veya asit reflü gibi durumlarla mücadele etmek için bazen kullanılabilir.

İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNU ÖNLER

Karbonat, idrar yolu enfeksiyonlarına bağlı olarak ortaya çıkan idrar yolu asiditesini azaltmaya yardımcı olabilir. Ancak, bu durumu tedavi etmek için yalnızca karbonat kullanmak yerine bir doktora danışmak önemlidir.

SUYUN FAYDALARI

TOKLUK HİSSİ SAĞLAR

Su, yemeklerden önce içildiğinde mideyi doldurabilir ve tokluk hissi yaratır. Bu, daha az yiyecek tüketmenize yardımcı olabilir ve dolayısıyla kalori alımını azaltabilir.

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR

Vücudun suyu sindirmesi ve emmesi metabolik süreçleri destekler. Hidrasyon seviyenizi korumak, metabolizmanızın daha verimli çalışmasına yardımcı olabilir ve daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olabilir.

KALORİLİ İÇECEK TÜKETİMİNİ AZALTIR

Su içmek, kalorili içecekleri (örneğin, gazlı içecekler, şekerli meyve suları veya enerji içecekleri) tüketme ihtiyacınızı azaltabilir. Bu, daha az kalori almanıza ve kilo verme sürecini desteklemenize yardımcı olabilir.

VÜCUTTAKİ ATIKLARIN ATILMSINI SAĞLAR

Vücut metabolizması sonucunda oluşan atık ürünlerin uzaklaştırılması için su gereklidir. İdrar yoluyla toksinlerin atılmasını sağlamak, sağlıklı bir vücut fonksiyonu için önemlidir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18° / 12.6°

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak

BBP RİZE’DEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı

CHP'li Ocaklı: Rize'deki balık çiftlikleri projesi durdurulsun

Nöroşirurji Uzmanı Op.Dr. Kerem Bıkmaz konu ile ilgili bilgiler verdi..

İmamoğlu'ndan Trabzon'da demokrasi uyarısı: "Demokrasiyi rayından çıkaranlar zulüm çektirir!"

Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı

Dava Arkadaşlarından Nurdan Ardal’ ın Mezarına Bayram Ziyareti

Çiftçi: “Yeni Dönemde Yeni Projelerimiz Var”

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mhemt Akif Zerdeci Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Hikmet Ayar’dan Ramazan Bayram mesajı