Taraftar Beraberliği Hazmedemedi!
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunun ilk iç saha maçında Pendikspor'u ağırladı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın son anlarında yaşanan olaylar ise dikkat çekti.
Beşiktaş-Pendikspor maçında goller 12. dakikada Omar Colley ve 90+4. dakikada Oscar Romero'nun attığı penaltı golü ile geldi. Romero'nun penaltı golünün ardından Beşiktaş taraftarları tribünlerden yönetime istifa çağrıları yaparak tepkilerini dile getirdi.
GERGİNLİK YAŞANDI
Daha sonra 90+8. dakikada saha içinde gerginlik yaşandı. Beşiktaş taraftarlarının sahaya attığı cisimler ve Pendikspor kalecisi Erdem Canpolat'ın tepkisi sonucu iki takım futbolcuları arasında tartışma yaşandı. Ancak gerginlik büyümeden önlendi ve hakem iki oyuncuya sarı kart gösterdi.

İSTİFA ÇAĞRILARIYLA MAÇ SONLANDI
Bu olaylar, Beşiktaş taraftarlarının takımın performansından ve maç sonucundan memnun olmadıklarını gösterirken, yönetim istifa çağrılarının yükseldiği bir atmosferde maçın sonlanmasına neden oldu.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
admin admin
Anahtar Kelimeler:
Taraftar
Beraberliği
Hazmedemedi!
Moda Dünyasının Yeni Gözdesi: Ehram

EMŞAV’dan Doğu Anadolu’da Kurumsallaşma Hamlesi
Erzurum Tabyaları: Cephe Hattının Kritik Savunma Noktaları
Vali Baruş’tan Bayramda Vefa Ziyaretleri
Kar Doğu’yu Terk Etmiyor: Uzmanlardan Çığ, Buzlanma ve Don Uyarısı
Trabzon’da Bayramda Trafik Noktasına Anlamlı Ziyaret
Vali Eldivan’dan Şehit Ailesine Bayram Ziyareti
Şalpazarı’nda Bayram Coşkusu: Başkan Kurukız Vatandaşlarla Bayramlaştı
Arsin’de Fen İşleri Müdürlüğü Yoğun Mesai Harcıyor
Şalpazarı’nda Sosyal Hayata Yeni Merkez: 250 Kişilik Çok Amaçlı Salon Hizmete Açıldı
Pazar
12.1 ° / 6.3 °
Pazartesi
9.8 ° / 6.5 °
Salı
13.1 ° / 6.3 °


