Tekirdağ’da Deniz 20 Metre Çekildi, Sahil Havadan Görüntülendi
Marmaraereğlisi’nde denizin yaklaşık 20 metre geri çekilmesiyle ortaya çıkan kum adacıkları ve değişen kıyı yapısı drone ile havadan görüntülendi. Vatandaşlar, durumun mevsimsel rüzgar ve gelgitlerden kaynaklandığını belirtti.
Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yaşanan deniz çekilmesi, drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerde sahil boyunca denizin yaklaşık 20 metre geri çekilmesiyle ortaya çıkan kum adacıkları dikkat çekti. Bazı noktalarda deniz tabanının tamamen ortaya çıktığı gözlemlendi.
Drone görüntülerinde sahil şeridinin genişlediği, denizin geri çekilmesiyle birlikte kıyı yapısının belirgin şekilde değiştiği görüldü. Bölgede yaşayan vatandaşlar, bu tür deniz çekilmelerinin yılın belirli dönemlerinde yaşandığını ifade ederken, durumun mevsimsel rüzgarlar, hava basıncı değişimleri ve gelgit benzeri doğal etkenlerden kaynaklandığı değerlendiriliyor.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Ordu’da Kahverengi Kokarca ile Kışlak Mücadelesi Sürüyor

Samsun’da Güvenlik ve Altyapıya 1 Milyar TL’yi Aşan Yatırımlar
Yağışlar Emrud Şelalesinin Debisini Artırdı
Yıldırım’da Çanakkale Ruhu “Müdafaa 1915” Tiyatrosuyla Sahneye Taşındı
Osmangazi’de Çanakkale Ruhu “Çanakkale’den Yükselen Nefes 1915” ile Canlandırıldı
Çeşme’de Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Satranç Turnuvası Düzenlendi
Hudutta Mehmetçik Engeli: 4 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
Kastamonu’da 8’inci Kattan Düşen Genç Yaşamını Yitirdi
Van’da Bayram Öncesi Tatlı Telaşı Başladı
Karşıyaka Başkanı Cicibaş’tan Basketbol Eleştirilerine Yanıt
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
