Tercan’da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde bin 970 öğrenci, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

EĞİTİM 17.01.2026 10:51:00 0
Tercan’da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Tercan genelinde bin 970 öğrenci, karnelerini alarak tatile başladı. Karne sevincini öğretmenleri, velileri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler, yoğun geçen bir dönemin ardından tatilin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.
Öğretmenler ise öğrencilere yarıyıl tatilini hem dinlenerek hem de kitap okuyarak verimli bir şekilde geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.
Tercan’da Mamahatun 17 Şubat İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayhan Kalkan, şube müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Düzenlenen törenle birlikte ilçe genelinde bin 970 öğrenci ve 168 öğretmen yarıyıl tatiline girmiş oldu.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Cumartesi 4.6 ° / 1.5 °
Pazar 4.6 ° / -0.4 °
Pazartesi 3.7 ° / 0.5 °