Terim’den Levent Şahin’e Tribünden Destek
Trendyol Süper Lig’de Eyüpspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan mücadeleyi izleyen deneyimli teknik adam, Şahin’i ilk maçında yalnız bırakmadı.
Teknik Direktör Fatih Terim, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Eyüpspor-Gençlerbirliği maçını tribünden takip etti.
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni konuk etti. Mücadeleyi takip edenler arasında Türk futbolunun efsane ismi Teknik Direktör Fatih Terim de yer aldı. Terim, Başkent ekibinde göreve gelen Teknik Direktör Levent Şahin'i ilk resmi maçında yalnız bırakmadı. Şahin, teknik adamlık kariyerinde Fatih Terim ile birlikte A Milli Takım, Galatasaray ve Al Shabab kulüplerinde çalıştı.
Fatih Terim'e Kasımpaşa'da kızı Merve Terim Çetin de eşlik etti. Öte yandan Terim, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da geri çevirmedi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
İdil Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

Aydın’da Özel Sporcular Atletizm Yarışlarında Yeteneğini Gösterdi
Antakya’da Müstakil Evde Yangın: Ev Kullanılamaz Hale Geldi
Samsun’da Eğitime Dev Yatırım: 162 Proje Hayata Geçiriliyor
Hatay’da Mahsur Kalan Köpekleri İtfaiye Kurtardı
Kahramanmaraş’ta Narkotik Operasyonu: Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi
Vezirköy’de Modern Konut Alanı İçin Çalışmalar Başladı
Artvin Hopaspor’a Tribün Yasağı ve Para Cezası
Hopa’da Meydanda Ücretsiz Sağlık Taraması
“Savaşa Hayır” Sesleri Artvin’de Yükseldi
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
