Terme Belediyesi çocuklara dondurma ikram etti
Terme Belediyesi çocuklara dondurma ikram etti
SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere dondurma ikramında bulundu.
Terme Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü organizasyonu ile ilçede yaz Kur'an kurslarında eğitim gören yüzlerce öğrenciye dondurma dağıtıldı.
Başkan Kılıç, "Yazın tadını çıkarmak için en tatlı yolu bulduk. Sıcak ve samimi ortama bir serinlik molası verdik. Yaz Kur'an kursu öğrencilerine dondurma ikram ederek günlerini ve günümüzü güzelleştirdik. Onların neşesi ve masum gülüşleri bizim en büyük mutluluğumuz. İnşallah vatana millete hayırlı birer birey olarak yetişirler. Her zaman yanlarındayız." ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : AA
Haber Kaynak
admin admin
Şehitliklerde Vefa Temizliği

First Quantum, Çayeli Bakır’ın Satışını Duyurdu
Gürcistan’daki Ortak Operasyonda Aranan 16 Şüpheli Yakalandı
Samsun’da Trabzonspor Otobüsüne Saldırı: 3 Polis Açığa Alındı
Tekirdağ’da 17 Bin 815 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
Türkiye, E-İhracatta Yeni Güç Merkezi Oluyor
Tunceli’de Şehit Mezarları İçin Bakım ve Onarım Seferberliği Başlatıldı
Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Stantları Ramazan’da da Açık
Kanseri Yenen Almira İçin Tuzla’da 22 Mart’ta Balonlarla Kutlama
Muğla’da Kadınlar Erkeklerden Daha Uzun Yaşıyor
Cuma
10.7 ° / 3.8 °
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
