meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

TİSKİ'den Sürmene'ye Ziyaret: Sağlıklı İçme Suyu İçin Yeni Su Kaynakları Bulunacak

Bayramda da Çalışma: TİSKİ, Sürmene'de Kesintisiz ve Sağlıklı İçme Suyu Hedefliyor

TİSKİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü İbrahim Kul, Kurban Bayramı tatiline rağmen ekipleriyle birlikte saha ziyaretlerine devam etti. Sürmene'ye giden Kul ve ekibi, bölgedeki içme suyu sorunlarını yerinde inceledi ve çözüm üretmek için çalışmalar başlattı.

Ziyarette Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, TİSKİ İşletmeler Dairesi Başkanı Yusuf Keskin, Koordinasyon Şube Müdürü Ercan Çağlayan ve Sürmene İlçe Şefi Fatih Sekban da Kul'a eşlik etti.

Gerçekleştirilen incelemeler sonucunda Muratlı, Yukarıçavuşlu, Üzümlü, Petekli, Ormanseven ve Yeniay mahallelerindeki su kaynaklarının durumu değerlendirildi. Mevcut su alım yerlerindeki sorunlar tespit edilirken, yeni su kaynaklarının da belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı.

TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizdeki sorunları yerinde tespit ediyoruz. Bayram sürecinde de Sürmene'de incelemelerde bulunduk. Muratlı, Yukarıçavuşlu, Üzümlü, Petekli, Ormanseven, Yeniay mahallelerimizin içme suyu sorunlarının çözümü için mevcut su alım yerlerinin durumu inceleyip yeni su alım yerlerinin tespitini gerçekleştirdik. Amacımız tüm ilçelerimizi kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek.”


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti