Trabzon Arsin’de Kar Yağışı Sonrası Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Trabzon’un Arsin ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından Arsin Belediyesi, yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KARADENİZ 28.02.2026 13:51:00 0
Trabzon Arsin’de Kar Yağışı Sonrası Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Belediye ekipleri, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların güvenliği için gece gündüz sahada görev yapıyor.

Yapılan açıklamada, özellikle kırsal mahallelerde ulaşımın kesintisiz sağlanması için yoğun çaba harcandığı, kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla yolların güvenli hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, hemşehrilerin güvenliği ve günlük yaşamın aksamaması için tüm imkânların seferber edildiği vurgulanarak, özveriyle çalışan belediye personeline teşekkür edildi.

Belediye yetkilileri, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde yol açma çalışmalarının hava şartlarına bağlı olarak sürdürüleceğini bildirdi.

Arsin Belediyesi Basın Servisi

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Cumartesi 6.2 ° / 2.4 °
Pazar 5.8 ° / 2.8 °
Pazartesi 6.7 ° / 2.3 °