meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon CHP İl Başkanı Mustafa Bak, Esnaf Sorunlarına Dikkat Çekti

Trabzon'da yeni seçilen CHP İl Başkanı Mustafa Bak, göreve başlar başlamaz ilk ziyaretlerini Pazarkapı ve Değirmendere Mahallelerindeki esnafı ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Trabzon CHP İl Başkanı Mustafa Bak, Esnaf Sorunlarına Dikkat Çekti

Bak, esnafın yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve bu sorunların giderek arttığını ifade etti.

Bak'ın ziyaretlerinde ona CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve Ortahisar Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Ömer Dayı eşlik etti.

Başkan Bak, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "14 Mayıs seçimleri öncesi de ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın yaşadığı sorunların son 4 ay içinde katlanarak arttığını görmek bizi derinden üzdü. İşlerin her geçen gün azaldığını, maliyetlerin arttığını, kiraların 6 ay öncesine göre 3 katına çıktığını, birçok esnafın işyerlerini taşımak zorunda kaldığını ve esnafın borç batağında olduğunu duyduk. Bu sürdürülebilir bir durum değil." dedi.

Bak, ayrıca esnafın kış mevsimi nedeniyle endişeye kapıldığını belirtti ve esnafın CHP'ye büyük umutlar ve beklentilerle yaklaştığını söyledi.

Trabzon CHP İl Başkanı Mustafa Bak, esnafın karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek, bu sorunların çözümüne katkı sağlamak için çalışacaklarını ve esnafın yanında olacaklarını vurguladı.

Esnafın yaşadığı sorunların kamuoyuna duyurulmasına yönelik bu ziyaretler, CHP Trabzon İl Başkanı ve milletvekilleri tarafından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı