meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon Emniyet Müdürlüğü vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmaya devam ediyor

Trabzon'da Sohbet et- para kazan Yöntemine Dikkat!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmaya devam ediyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmaya devam ediyor. Emniyet güçlerinin uyarılarına rağmen her gün onlarca insan dolandırıcılar tarafından kandırılıyor. Dolandırıcılık vakalarının önün geçmek için emniyet ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Trabzon Emniyet Müdürlüğü de sosyal medya hesaplarından uyarılar yaptı. Dolandırıcıların kullandıkları yöntemleri anlatan ve vatandaşlara dikkatli olmalar konusunda çağrı yapan İl Emniyet Müdürlüğü, kişisel bilgilerin kimseyle paylaşılmaması konusuna vurgu yaptı. Sohbet ederek kolay yoldan para kazanma vaadinde bulunan kişilere itibar edilmemesi gerektiğini belirten müdürlük, “’Sohbet Et-Para Kazan’ gibi cazip görünen asılsız görevler karşılığında ödeme yapılacağı vaatlerine itibar etmeyin. Üyelik veya başlangıç için ödeme/ön ödeme gerçekleştirmeyin. Kişisel ve finansal bilgilerinizi paylaşmayın.” ifadelerini kullandı.

‘PARA ÖDÜLÜ İÇİN ÖN ÖDEM YAPMAYIN’ UYARISI

Bir iş karşılığı verilecek olan para ödülünü alabilmek için herhangi bir ödeme yapılmaması gerektiğini kaydeden Trabzon Emniyet Müdürlüğü, “Sosyal medyada karşılaştığınız olağan dışı şekilde cazip iş tekliflerine şüpheyle yaklaşın. Sahte site ya da hesaplar üzerinden işveren olduğunu iddia eden kişilerin taleplerine itibar etmeyin. Kişisel ve finansal verilerinizi, sosyal medya hesap/parola bilgilerinizi paylaşmayın. Görev karşılığı vaat edilen para ödülünü alabilmek için herhangi bir ön ödeme yapmayın.” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi