Trabzon Günleri Hedefinden Uzaklaştı: Ticaret Var, Tanıtım Yok!
Ankara ve İstanbul'da düzenlenen Trabzon Günleri'nin hedefinden saptığı ve artık ticari bir faaliyete dönüştüğü yönünde Trabzonlular'dan tepkiler yükseliyor.
Her yıl geleneksel hale gelen bu etkinliklerin, şehrin tarihi, kültürü, sanatı, turizmi ve sosyal yaşamına hiçbir katkı sağlamadığını savunan Trabzonlular, etkinliklerin sona erdirilmesini talep ediyor.
Birçok Trabzonlu, Trabzon Günleri'nin derneklerin ayakta kalma bahanesi ve zorlaması ile gerçekleştirildiğini ve şehrin gerçek potansiyelini yansıtmadığını savunuyor. Etkinliklerin "para kazanma günlerine" dönüştüğünü ve vicdan ile cüzdan arasında sıkışan bir duruma yol açtığını belirten Trabzonlular, Trabzon'un çok daha etkin ve profesyonel fuar ve etkinliklerle gerçek manada tanıtılması gerektiğini vurguluyor.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
Trabzon
Günleri
Hedefinden
Uzaklaştı:
Ticaret
Tanıtım
!
Yalova’da Evde Uyuşturucu Serasına Baskın

Uzundere’de Hizmet Gücü Artıyor: Yeni Araç Filosu Tanıtıldı
Karacabey’de Yeşil Seferberlik: Parklar ve Sahiller Yenilendi
Salihli’de Şehit Annesi Şehriye Malçuk Son Yolculuğuna Uğurlandı
Afyonkarahisar’da Öğrencilere Değer Ödülleri Protokolden
Kayseri’den İki Sporcu FIS Snowboard Gençler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
“Savunmadan Sanata: Gençler Türk Millî Ruhu ile Tasarladı”
Ankaralılar Geleneksel Bayramlaşmada Buluştu
Uğur Becerikli’den Yeni Kitap: “İyi İnsan Olmanın 40 Yolu”
Dr. Deniz Yılmaz: “Çocuklarda Alerji Tanısı ve Tedavisi Hayati Öneme Sahip”
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
