Trabzon İl Sağlık Müdürü Topsakal, 14 Mart Tıp Bayramı Programına Katıldı
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Topsakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı.
Programda sağlık çalışanlarının toplum sağlığına katkıları ve özverili çalışmaları ön plana çıkarıldı.
Etkinlikte sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve sağlık çalışanlarının toplum için taşıdığı önem vurgulandı. Türkiye’nin dört bir yanından sağlık yöneticileri ve çalışanlarının yer aldığı programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm hekimler ve sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak teşekkürlerini iletti.
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü de programa katılım sağlayarak, şehirdeki sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı ve sağlık camiasının toplum sağlığı için üstlendiği önemli görevler bir kez daha vurgulandı.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Niğde’de Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Türkmenli Göleti’nde Su Kalitesi Algasid Dozlama ile Artırılıyor
Ankara’da Kaçakçılık Operasyonları: Milyonluk Malzeme Ele Geçirildi
Sinop’ta Elektrikli Motosiklet Devrildi: Sürücü Yaralandı
Karaman’da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Çilimli’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyunu Büyük Beğeni Topladı
Denizli’de Kaçak Emlakçılara Sıkı Denetim
Şehzadeler Gençlik Evi Kütüphanesi’ne Sesli Çalışma Salonu
Bayburt’ta 10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
