meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon Kültür Yolu Festivali, Şehre Renk Katacak Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor

Trabzon Kültür Yolu Festivali: Şehri Sanatla Aydınlatan Zengin Programlar

Trabzon Kültür Yolu Festivali, Şehre Renk Katacak Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor

Trabzon, kültür ve sanat dolu günler için hazırlıklarını tamamladı. 22-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Trabzon Kültür Yolu Festivali, zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Batılı Seyyahların Gözünde Trabzon Kalesi'nden Besmele-i Şerif Hat Sergisi'ne, kentler ve güzellikler fotoğraf sergisinden Osmanlı Padişahları Sûret-i Selatin sergisine kadar birçok etkinlik Trabzonluları ve şehre gelen ziyaretçileri bekliyor.

Festival kapsamında, Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi'nde gerçekleşecek olan Besmele-i Şerif Hat Sergisi ile sanatseverlerle buluşacak. Aynı zamanda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğindeki Hamamizade İhsanbey Kültür ve Sanat Merkezi'nde Kentler ve Güzellikler Fotoğraf Sergisi ile Yaşam-Life temalı etkinlik de yer alıyor.

Kültür yolculuğunda tarihi bir mola da var: Kızlar Manastırı'nda Sûret-i Selatin Osmanlı Padişahları Sergisi Payidar Koleksiyonu ile geçmişin izleri ziyaretçilere sunulacak. Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü'nde Trabzon Mimarisinden İzdüşümler sergisi ise şehrin mimari mirasını gözler önüne serecek.

Sinema severler için özel bir gösterim de var: "Why? (Neden)" adlı film, 25 Haziran'da Hamamizade İhsanbey Kültür ve Sanat Merkezi'nde sinemaseverlerle buluşacak.

Trabzon Kültür Yolu Festivali, şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen herkesi bekliyor. Detaylı bilgi ve etkinlik programı için festivalin resmi sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 22-30 Haziran

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor