Trabzon Meydan Parkı’na “Kalpli” Dokunuş: Yeni Fotoğraf Noktası

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Parkı’na yerleştirdiği ışıklandırılmış kalp figürüyle şehre yeni bir çekim noktası kazandırdı.

KARADENİZ 28.12.2025 10:02:00 0
Trabzon Meydan Parkı’na “Kalpli” Dokunuş: Yeni Fotoğraf Noktası

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Parkı’na küçük ama etkileyici bir dokunuş yaptı. Parkın hemen kenarına, arkada tarihi binaları da kapsayacak şekilde büyük ve ışıklandırılmış bir kalp figürü yerleştirildi.

Muhtemelen yeni yıl kutlamaları kapsamında konulan figür, şimdiden Trabzon’un yeni fotoğraf noktalarından biri haline geldi. Özellikle akşam saatlerinde ışıklar yandığında ortaya çıkan görüntü, tarihi binalarla birlikte kartpostallık bir Trabzon manzarası oluşturuyor.

Gençler, kalp figürünün önünde adeta fotoğraf çekilme kuyruğu oluşturuyor. Telefonlar hazırlanıyor, pozlar veriliyor ve sosyal medya için içerik üretimi adeta meydanda devam ediyor. Figürün üzerinde yer alan “Trabzon’un kalbi” yazısı da dikkat çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu estetik ve sıcak dokunuşu, şehirle bağ kurmayı başarıyor. Meydan Parkı’nda akşamları ışıklar yanınca kalbin attığı kesin olarak görülüyor ve Trabzon’un sosyal medyadaki yeni buluşma noktası haline gelmiş durumda.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazar 7.1 ° / 1 °
Pazartesi 8.2 ° / -0.5 °
Salı 9.2 ° / 0.1 °