meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin Eyüboğlu Yeniden Seçildi

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Yeniden Seçildi

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin Eyüboğlu Yeniden Seçildi

Trabzon'un yerel yönetimlerinde önemli bir birlikteliğin habercisi olarak, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin Eyüboğlu, görevlerine yeniden seçildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, muhtarların önemine vurgu yaparak yaptığı açıklamada, "Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanlığı’na yeniden seçilen Bekir Aktürk’ü ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Muhittin Eyüboğlu’nu tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaya, muhtarların görüş ve katkılarının kendileri için her zaman önemli olduğunu belirterek, "En yakın çalışma arkadaşlarımız muhtarlıklarımızın görüş ve katkıları bizler için her zaman yol gösterici olacaktır. Hep birlikte Trabzon’umuzun güzel insanlarına hizmet edeceğiz." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Online Oyun Sitelerinin Çevre Dostu Uygulamaları

2

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

3

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

4

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

5

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor