meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon Sürmene'de Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Bağlı Askeri Birimde Oluşan Dalgalar Sonucu 5 Asker Yaralandı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bulunan Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı askeri birimde meydana gelen olayda, şiddetli dalgalar nedeniyle 5 asker yaralandı.

Trabzon Sürmene

Sibel Suiçmez, olayın ardından yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, benzer bir durumun tekrar yaşanmamasını temenni etti.

Olay, askeri birimin bulunduğu alanda etkili olan şiddetli deniz koşulları sonucu meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple oluşan dalgalar, askerleri etkisi altına alarak 5 askerin yaralanmasına neden oldu. Yaralı askerler, hemen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmek üzere hastaneye sevk edildi.

Trabzon Sürmene Kaymakamı Sibel Suiçmez, olayın duyulmasının ardından bir açıklama yaparak yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Suiçmez, aynı zamanda benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, askeri birimdeki yetkililer de benzer durumların önüne geçebilmek adına gereken tedbirleri almaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor