Trabzon Valisi Tahir Şahin, Basın Mensuplarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Trabzon Valisi Tahir Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla Trabzon’daki basın mensuplarıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Programda konuşan Vali Şahin, basının toplum ile kamu kurumları arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurguladı.
Trabzon Valiliği’nde gerçekleşen iftar programına Vali Yardımcısı Dr. Ali Yılmaz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakkı Emiroğlu ve şehirde görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.
Programda basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu belirten Vali Şahin, “Zor şartlar altında dahi büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapan siz kıymetli basın mensupları, toplum ile kamu kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi görüyorsunuz. Şehrimizin gelişimine katkı sağlayan tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekilen programda basın mensuplarıyla sohbet eden Vali Şahin, Trabzon’un gelişimi için kamu kurumları ile basının iş birliğinin önemine de değindi.
İftar programı, basın mensuplarıyla çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Trabzon Valiliği Basın Servisi

