meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon Valisi Yıldırım, Şehit Eren Bülbül'ün Kabrini Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret etti.

Trabzon Valisi Yıldırım, Şehit Eren Bülbül

Vali Yıldırım, ziyaret sırasında şehidin annesi Ayşe Bülbül, kardeşleri ve yakınlarıyla bir araya geldi. Eşi Güllühan Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, aynı saldırıda hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için de dua etti.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, Vali Yıldırım'ın ziyaret sırasında yaptığı açıklamalar da yer aldı. Yıldırım, şehitlerin kanıyla yoğrulmuş toprakların vatanın her karışının son derece kıymetli olduğunu vurgulayarak, bu toprakların ecdadımızın fedakarlıklarıyla vatan haline geldiğini belirtti.

Yıldırım, sözlerine şu şekilde devam etti: "Vatan uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimizin emanet ettiği bu topraklarda, milletimizin birlik ve beraberliği ile gözü olanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Bizler, şehitlerimizin bize bıraktığı bu mirası sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz."

Vali Yıldırım, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmanın ve onların fedakarlıklarını unutmamanın millet olarak en büyük görevleri olduğunu ifade etti. "Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamak, onların bize olan güvenini boşa çıkarmamak anlamına gelir." diyen Yıldırım, şehitlerin kutsal mertebesine erişen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'i rahmetle anarak sözlerini tamamladı.

Ziyarete, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Müftüsü Selami Aydın, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve ilgili yetkililer de katıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor