meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon Valisi Yıldırım’dan eğitim öğretim mesajı

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım yazılı açıklama yayınlayarak 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesi yazılı açıklama yayınladı

GÜNCEL 10.09.2023 12:35:00 0
Trabzon Valisi Yıldırım’dan eğitim öğretim mesajı

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Yıldırım, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Eğitimdir ki bir ulusu ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır." sözlerinin eğitimin önemini açıkça ifade ettiğini belirtti. Yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını aktaran Yıldırım, "Bugün, yarının büyükleri olan çocuklarımız, ders başı yaparak okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşacaklar. Bu güzel buluşmanın tüm çocuklarımız, öğretmenlerimiz, eğitim camiamız ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, öğrencilerin, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyle buluşturulurken milli ve manevi değerlerle de donatılması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Milletimizin varlığının, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılmasının ilk şartının tarihine, milletine, devletine, bayrağına, vatanına bağlı nesiller yetiştirmekten geçtiğini asla unutmamalıyız. Bu sebeple ülke olarak, en temel amacımız, çocuklarımızın milli ve manevi değerleri önceleyen, nitelikli ve kaliteli bir eğitim almalarıdır. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar ve gençlerimiz, muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkmamız için hazırlanan eğitim yuvalarınızda ülkemizin ve milletimizin ufuklarını aydınlatan birer güneş olarak doğacak ve devletimizi daha da ileriye taşımak için çaba sarf edeceksiniz. Bu zor süreçte insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu aklınızdan bir an olsun çıkarmayacağınızdan şüphe duymuyor, eğitim hayatınızda ayrı ayrı her birinize üstün başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum."

Anne ve babalara da tavsiyelerde bulunan Yıldırım, "Evlatlarınız bize emanettir. Günümüzde olduğu gibi gelecekte de kendinizden daha çok önemsediğiniz evlatlarınızın kendilerine ve ülkemize faydalı birer insan olarak yetişmeleri için desteğinizi devam ettirmenizi arzu ediyor, bütün velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Yıldırım, “Değerli öğretmenlerimiz, beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcileri olarak sizler, dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundasınız. Eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına fedakarca çalışacağınıza güvenimiz tamdır. Şüphe yoktur ki yeni nesil sizlerin elinde şekillenecek, geleceğimizin teminatı gençlerimiz sizlerin eseri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevini fedakarca ifa ederken şehitlik makamıyla şereflenen ve gazilik unvanıyla onurlanan eğitim camiamızın aziz neferlerini saygı ve şükranla yad ediyor, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimize ve elbette sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu ve hayırlı bir yıl olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum."


Haber Kaynak : AA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday