meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Alzheimer, Yazarlar ve Dostluk Derneğinden İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Trabzon'da Alzheimer, Yazarlar ve Dostluk Derneğinden İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Trabzon

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hülya Hatice Eryılmaz, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Başkanı Kamuran Tuna ve Trabzon Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Yiğiter, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta'yı ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Alzheimer, yazarlar ve dostluk derneklerinin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Alzheimer Derneği Başkanı Eryılmaz, Trabzon'da Alzheimer hastalığının görülme sıklığının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirterek, bu konuda farkındalık oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Yazarlar Birliği Başkanı Tuna ise, Trabzon'da kültür ve sanat etkinliklerinin yaygınlaştırılması için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Dostluk Derneği Başkanı Yiğiter ise, Trabzon'da farklı kültürlerden insanların bir arada yaşamasını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İl Sağlık Müdürü Usta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üç derneğin de çalışmalarını desteklediklerini söyledi.

Ziyarette, Alzheimer Derneği'nin Trabzon'da açmak istediği Alzheimer Merkezi ile ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunuldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor