meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Büyük Darbe: Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Jandarma Narkotik Timleri ve Jandarma Dedektifleri, Kozluca Mahallesi'nde Şüpheliyi Yakalayarak Büyük Çapta Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirdi.

Trabzon

Trabzon'da jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında etkili bir operasyon gerçekleştirdi. Ortahisar ilçesi Kozluca Mahallesi'nde, hakkında kasten yaralama suçundan yakalama kararı bulunan M.A. (62) isimli şüphelinin saklandığı evi tespit ederek bir operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, büyük miktarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Jandarma Narkotik Timleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT), M.A.'nın evini titizlikle takip etti ve şüphelinin evinde uyuşturucu madde ve silah bulundurduğunu tespit etti. Ardından, M.A. operasyon sonucu gözaltına alındı.

Operasyon sonucu ele geçirilen maddeler arasında 818,6 gram kubar esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 146 adet çeşitli çaplarda fişek bulunuyor. Bu çarpıcı operasyon, Trabzon'da uyuşturucu ticareti ve silah kaçakçılığına karşı yürütülen kararlı bir mücadelenin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Şu an için olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor. Yetkililer, uyuşturucu kaçakçılarına ve silah kaçakçılarına karşı daha fazla operasyon düzenlemeye ve toplumun güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirtti.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi