meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 41 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi, 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Trabzon'un Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinde düzenlenen büyük bir operasyon, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu önemli bir uyuşturucu madde kaçakçılığı çetesini çökertti.

Trabzon

Operasyon sonucunda 41 kilogram 954 gram uyuşturucu madde ele geçirildi ve 5 şüpheli gözaltına alındı.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları şüphesiyle tespit edilen şahısların peşine düştü. Operasyon, Ortahisar ilçesinin Yeşilyurt Mahallesi ile Akçaabat ilçesinin Kavaklık Mahallesi'nde aynı anda gerçekleştirildi.

Narkotik madde tespit köpeği de operasyona katılarak, polis ekiplerine önemli bir destek sağladı. Operasyonun sonunda toplamda 41 kilo 954 gram kubar esrar, 22 kök kenevir bitkisi, 4 sentetik uyuşturucu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon sonucunda G.K. (36), S.P. (30), Ö.P. (24), H.P. (24) ve C.Ö. (44) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu önemli operasyon, uyuşturucu madde kaçakçılığına karşı Trabzon'da sıkı bir mücadele yürütüldüğünün bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Yetkililer, halkın güvenliği ve toplum sağlığı için uyuşturucu madde kaçakçılığına karşı mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguluyorlar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı