meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Çöl Sıcaklarına Elveda! Sağanak Yağışlar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son yayımladığı rapora göre, yarından itibaren Trabzon'da sağanak yağışlar etkili olacak.

Trabzon

Son yılların en sıcak yazını geçiren Trabzon'da, vatandaşlar ne zaman havaların serinleyeceğini merak ederken, Trabzonluların bu sorusuna Meteoroloji'den serinletecek yanıt geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan son değerlendirmelere göre Trabzon'da mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yarından itibaren düşüşe geçecek. 

Doğu Karadeniz Bölgesinde yarından itibaren kendini gösterecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlılar güney kesimlerine doğru daha da etkili olacak.

 

Trabzon'da Bugün Hava Nasıl Olacak?

Sıcaklık rekorlarının kırıldığı, yeni sıcak hava dalgalarının hüküm sürdüğü bu yaz mevsiminde, artık sıcaklıkların etkisi azalmaya başlayacak. Vatandaşlar, serinlemeyi beklerken, Meteoroloji'nin son raporuyla sevindirici haber geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yayınladığı son raporda, Trabzon dahil birçok şehirde sağanak yağış uyarılarına yer verdi.

Ayrıca Doğu Karadeniz'in kıyı illerinin iç kesimlerinde yer yer çok yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu durum, sıcaklıkların daha ılıman ve serinlemeye yönelik bir eğilim göstereceğini belirtiyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor