Trabzon'da dalgalara kapılan 2 genç kayboldu
Trabzon'da etkili olan fırtınada liman bölgesinde dev dalgalar oluştu. Dalgalara karşı fotoğraf çektirmek isteyen 2 genç dalgalara kapıldı.
Trabzon Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiine fotoğraf çektirmek için giden iki genç kayalıklarda otururken aniden gelen dalga ile deniz suyuna kapıldılar. Öğrenci oldukları öğrenilen iki genç aniden gözden kaybolurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, Emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kayıp gençleri bulmak için çalışma başlatılırken, kayıp gençlerin 16 yaşındaki Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir Berke Aşık ile arkadaşı Uğurcan Korkmaz olduğu belirlendi. Gençlerin yatılı kaldıkları okuldan öğleden sonra ayrıldıkları ve bir daha dönmedikleri tespit edildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Bolu’da Altın Yoğunluğunu Takip Eden Muhabir Darbedildi

İslahiye’de Leylek Göçü Görsel Şölen Oluşturdu
Altın Fiyatlarındaki Düşüş Eskişehir’de Kuyumculara Yoğunluk Getirdi
Diyarbakır’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
Burdur’da İki Genci Bıçaklayan 17 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
26 Yıl Kesinleşmiş Cezası Olan Şahıs Kayseri’de Yakalandı
Maltepe’de Çatı Yangını: 2 Kişi Tahliye Edildi
Rektör Hacımüftüoğlu Atatürk Üniversitesi Ailesiyle Bayramlaştı
Kapaklı’da Vatandaş Bayrağı Yere Düşünce Hemen Astı
Geleneksel Okçular Samsun’da Şampiyonluk İçin Yarışacak
Pazartesi
9.8 ° / 6.5 °
Salı
13.1 ° / 6.3 °
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
